Löneadministratör med systemintresse till Filmstaden AB

Löneadministratör med systemintresse till Filmstaden AB

Vi på Filmstaden söker nu en Löneadministratör med systemintresse till vårt kontor i Solna, Gamla Råsunda. Som Löneadministratör hos oss kommer du att ingå i en grupp om tre kunniga medarbetare och du rapporterar direkt till Territory Head of Accounting.

Dina arbetsuppgifter

Som Löneadministratör hos Filmstaden AB har du en bred och varierande tjänst och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för hela löneprocessen från ax till limpa.

I rollen kommer du att arbeta med:
  • Löneadministration
  • Hantering och kontroller av löner, reseräkningar samt tidrapporter
  • Support i löneärenden
  • Hantering av manuella underlag såsom införsel, skattejämkning och friskvård
  • Systemförvaltning av HR Plus
På Filmstaden innebär rollen som Löneadministratör att arbeta i ett tight team med stort eget ansvar. Du säkerställer löneutbetalningen i HR Plus 6 för cirka 1 200 anställda samtidigt som du är ett mycket värdefullt stöd för kollegorna på avdelningen. Ditt ansvar innebär kontakt med företagets alla anställda och framförallt med biografcheferna och HR assistenterna på biograferna. Rollen är väldigt serviceinriktad då du kommer ha många kontaktytor i organisationen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse för administration samt har ett systemintresse. Har du tidigare arbetat i systemen HR plus eller Quinyx samt är kunnig inom pension ser vi detta som mycket meriterande.

För att trivas i rollen som Löneadministratör är du en ansvarstagande lagspelare och trivs med att arbeta i en dynamisk och tempofylld miljö. Vidare är du social, prestigelös och har en stor servicekänsla samt drivs av att jobba mot tighta deadlines. Du tycker även om att arbeta administrativt, strukturerat och du förstår vikten av noggrannhet i ditt arbete.

Erbjudande

Här kommer du till ett trevligt och kunnigt team som värdesätter ett gott samarbete och är måna om varandra. Du får arbeta med hela löneprocessen och arbeta i ett företag med härlig stämning och kultur. ”Fun” är inte bara en av våra värderingar, det är ett av de ord som våra medarbetare oftast använder för att beskriva hur det är att jobba hos oss! Vi erbjuder våra anställda bra förmåner och du får naturligtvis gå gratis på bio.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 28 februari och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Solna.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Filmstaden AB är en av Sveriges ledande leverantörer av kultur och nöje med ca 11 miljoner biobesök per år. Vi driver 37 biografer med totalt 263 salonger och drygt 33 500 fåtöljer. Vi finns på 22 orter och hos oss arbetar 1 200 personer. Vi ingår i ODEON Cinemas Group som ägs av världens största biografkedja AMC.