Biträdande restaurangchef, Solna, Fazer Food Services

Biträdande restaurangchef, Solna, Fazer Food Services

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser!


Var med när vi skapar framtidens mat
Som biträdande restaurangchef deltar du fullt ut i den dagliga driften i restaurangen samt stöttar övergripande ansvarig i administrativa arbetsuppgifter. Vi är ett mindre team och dina arbetsuppgifter är därför varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i restaurangen såsom att portionera mat under lunchen, hantera beställningar, leverera konferens i byggnaden, kassatjänst samt kontorsuppgifter. Du kommer också att ansvara för kassahantering, beställningar från kunder, fakturering, vara behjälplig vid bokslut och andra administrativa restauranguppgifter. Tillsammans med restaurangchefen kommer du att ansvara för optimal schemaplanering. Ni ska tillsammans arbeta strategiskt för att vidareutveckla verksamheten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd under dagtid. Kvällar kan förekomma.

Vad vi önskar av dig
Du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av ledande befattning. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med administrativa arbetsuppgifter. Du brinner för att utveckla, förbättra och gör detta genom att engagera och jobba nära dina kollegor. Det är också ett krav att du talar och skriver flytande svenska samt att du har mycket god datavana. Körkort är krav.
Som person är du driven och ser möjligheter även när du stöter på motgångar. Du är utåtriktad, självständig, prestigelös och nytänkande med en vilja av att utveckla verksamheten tillsammans med övergripande ansvarig såväl kulinariskt som ekonomiskt. Arbetet som biträdande restaurangchef ställer krav på din förmåga att ta egna initiativ och ansvar.

Om restaurangen
Restaurangen är belägen i Solna och har en ljus inbjudande atmosfär. Vi serverar dagligen cirka 200 luncher. I anslutning till restaurangen driver vi ett mindre café med varierat utbud. Vi är en mindre arbetsgrupp som tillsammans hjälps åt och utveckla restaurangens erbjudande. Vi ansvarar för att leverera konferenser i byggnaden till hyresgästerna.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Marie Bedoire, marie.bedoire@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-01-20. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser