Kallskänka till Fazer Food Co Solna Access

Kallskänka till Fazer Food Co Solna Access

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kallskänka!


Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Fazer Food services söker nu en driven kallskänka med ett brinnande intresse för smakupplevelser och nyskapande till vår restaurang Solna Access. Som kallskänka kommer ditt arbete vara varierande och bestå av bland annat salladsberedning, att producera smörgåsar, smoothie, bakverk till café och konferens, inventering, behjälplig vid mattorget och kassan samt egenkontroll. I rollen som kallskänka ingår även gästkontakt och ställer krav på din servicekänsla. Tjänsten är på dagtid mån-fred men även kvällar kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag. Vi arbetar för friska medarbetare och ger dig som anställd hos oss friskvårdsbidrag samt möjlighet att delta i Fazers Idrottsförening, FIF:

Vad bidrar du med till teamet?
Du har erfarenhet av att arbeta som kallskänka och du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning. Du har kunskap i kökshygien och allergener samt ett genuint matintresse där du har en modern "touch" i din matlagning. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från konferensverksamhet och med en förståelse för köksekonomi och beställning av varor. För att vara lämplig för rollen som kallskänka hos oss är du lyhörd för trender inom vårt yrke och har ett framåtdriv och intresse för utveckling. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska. Körkort är meriterande.

Som person är du kreativ och flexibel med förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du brinner för mötet med gästen och gör alltid ditt bästa för att göra gästen nöjd.

Om Fazer Food Services restaurang Fazer Food & co Solna Access
Vår Restaurang Solna Access ligger i en fastighet i centrala Solna. Vi serverar dagligen ca 300 luncher i vår restaurang där maten står i fokus men även kontakten med kockarna är en viktig del av upplevelsen. Vi skickar varje dag ca 300 luncher till en annan restaurang. Vi driver ett mindre café och konferens i fastigheten. Vi har öppet från tidig morgon till sen eftermiddag och tillgodoser dagens alla behov från frukost och mellanmål till lunch och matlådor. Vi i teamet följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Fazer Food Services söker dig som är en sann inspiratör med stor energi och som vill vara en del av vårt team på Fazer Food & co Solna Access.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Ronny Lundgren, ronny.lundgren@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-02-23. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser