Customer success agents till kontor på Malta

Customer success agents till kontor på Malta

Customer support agents sökes till kontor på Malta

Är du en driftig, framåtlutad och säljorienterad person som gillar att utmana dig själv? Vill du, tillsammans med tre andra, bli en del av ett internationellt växande företag som snabbt etablerat en central roll på den finansiella marknaden? Då kan den här jobbmöjligheten vara något för dig!

Ansökan sker via hemsidan och var uppmärksam på att din ansökan måste vara på engelska. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 - 813 73 71. Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Customer Success Agent kommer du tillsammans med tre andra nya kollegor att utgöra det svenska teamet på Fxoros kontor på Malta och över telefon bemöta de svenska kunderna. Du kommer erbjudas boende på plats av Fxoro. Du kommer i din roll ansvara över att etablera och skapa goda kundrelationer. Genom telefon kommer du att säkerställa att kunden får rätt service och ett bra bemötande. Du kommer att ta emot samt ringa utgående kalla samtal och etablera den första kontakten med kunden.

Skallkrav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande

* Erfarenhet av sälj eller liknande roll

För att lyckas i rollen som Customer Success Agent behöver du vara en framåtlutad och självmotiverande person som drivs av nya utmaningar. Du behöver besitta god kommunikativ förmåga då du dagligen har dialog över telefon med nya svensktalande kunder. Vi ser gärna att du är social och har stort engagemang för dina arbetsuppgifter för att lyckas i bra i rollen. Det finns för rätt person goda utvecklingsmöjligheter.

Övrigt

Start: Juli/Augusti

Omfattning: Heltid

Placering: Valetta, Malta

Det här är en direktrekrytering och du kommer att bli direktanställd hos Fxoro. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FXORO grundades 2012 av en entreprenör från finansvärlden, med en dröm om att skapa en innovativ strategi för handeln. På bara några år fick FXORO snabbt en central roll på de finansiella marknaderna. Idag är FXORO en referenspunkt för alla de handlare som behöver en mer effektiv, direkt och kundorienterad handelsmiljö. FXORO jobbar dagligen för att ge sina traders de bästa möjliga villkoren. Detta sker via investeringar i nyskapande teknik, studier av nya produkter och genom att investera i utbildning för både traders och personal.