Flexibel administratör/sekreterare

Flexibel administratör/sekreterare

Riksförbundet FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv. Vi har drygt 26 000 medlemmar i fler än 150 lokalföreningar runt om i landet. Personer med intellektuell funktionsnedsättning och deras anhöriga är medlemmar i FUB liksom många andra som delar vår grundsyn.

Nu söker vi en flexibel administratör/sekreterare

I denna breda tjänst har du en central administrativ roll på kansliet men samtidigt uppgiften att avlasta och supporta kanslichefen och andra nyckelpersoner i organisationen.

Exempel:
  • varierande administrativa uppgifter och kontorsgöromål
  • ansvar för FUB:s medlemsregister
  • ansvar för FUB:s arkiveringsfunktion
  • projektuppdrag - bl.a administration av FUB:s arvsfondsprojekt
  • hantera och besvara centralt inkommande e-post till FUB
  • posthantering och transporter
  • utföra vissa ekonomirutiner, t.ex registrera bokföringsorder, reseräkningar, fakturor m.m
  • skriva mötesprotokoll
  • distribuera årsredovisningar och andra bolagshandlingar
  • vara backup för FUB:s växel och då ta emot kunder per telefon och besökare till kontoret
Du erbjuds möjlighet till en spännande och flexibel tjänst i en organisation där kreativitet, delaktighet, samarbete och lyhördhet är viktiga ledord i det dagliga arbetet.

Tjänsten är stationerad till FUB:s kansli i Solna.

Vem är du?
Du är en serviceinriktad, självgående och ansvarsfull person med flerårig erfarenhet av arbete som VD-sekreterare, kvalificerad administratör eller liknande. Du är van att ha projekt- och/eller funktionsansvar. Du har vidare ekonomi- och arkiveringskunskaper samt erfarenhet av att assistera styrelser. Du tycker om att arbeta flexibelt och självständigt, men trivs samtidigt med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Ett krav är att du kan hantera Officepaketet obehindrat och har erfarenhet av att jobba i något etablerat affärssystem. Tjänsten kräver goda svenska språkkunskaper i tal och skrift. Utbildningsmässigt har du troligtvis gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande.

Det är en fördel om du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom ideell-, offentlig och/eller politiskt styrd verksamhet och gärna erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning.

Du erbjuds:
Du erbjuds ett intressant och mångsidigt arbete i en viktig organisation inriktad på att göra skillnad för utsatta människor.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande provanställningsperiod.

Tillträde: 2019-09-01 eller enligt överenskommelse.

I denna rekrytering har FUB valt att samarbeta med Staffing AB.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom 0760-81 20 80

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi intervjuar efter hand och då ansökningarna når oss. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Staffing i Stockholm AB
Sista ansökningsdag 24 juni 2019 (8 dagar kvar)