HR-Administratör, vikariat, till Kadettbataljonen, Militärhögskolan Karlberg

HR-Administratör, vikariat, till Kadettbataljonen, Militärhögskolan Karlberg

På MHS K genomförs grundläggande officersutbildning av kadetter inom ramen för det treåriga Officersprogrammet lett av Försvarshögskolan. Officersprogrammet leder till en yrkesexamen om 180 högskolepoäng samt fänriks grad vid anställning i Försvarsmakten. Parallellt med detta genomför Kadettbataljonen militär proffessionsutbildning under s.k. Försvarsmaktstid som omfattar chefs- och individutveckling, militär färdighet samt fysisk träning. Kadettbataljonen stödjer Försvarshögskolan i genomförandet av OP främst avseende övningsplanering, säkerhet och logistik under övningar.

Då vår HR-administratör provar annat arbete, söker vi nu en vikarierande HR-administratör i 6 månader till enhetens HR-/Adm-avdelningen, med ev möjlighet till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som HR-administratör vid kadettbataljonens stab utgör du ett administrativt stöd inom de olika HR-processerna. Du hanterar information i FM personaladministrativa system, tar fram underlag för planering inom personalområdet, hanterar bemanningsuppdrag, gällande avtal, rekryteringar samt tar fram underlag och rapporter inom de olika HR-processerna.

Kvalifikationer
  • Lägst gymnasiekompetens
  • Erfarenhet av HR-administration
  • Mycket goda IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska
Meriterande
  • Erfarenhet av vårt administrativa stödsystem (SAP/PRIO) inom HR-området
  • Erfarenhet av HR-arbete i Försvarsmakten
  • B-körkort
Personliga egenskaper

Du bör vara ansvarstagande, serviceinriktad med initiativförmåga. Du har hög social kompetens, lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt samt med rutinuppgifter. Du har godförmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du gillar att arbeta i en miljö som ständigt utvecklas samt är stresstålig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om befattningen lämnas av

Lena Rinalder: 0708983221

Fackliga företrädare

Patrik Bäck OF Karlberg: 08-51439000
Hokan Pettersson SACO: 08-51439000
Stefan Ragnebrink Försvarsförbundet: 08-51439827

Övrigt

Individuell lönesättning tillämpas
Tidsbegränsad anställning, med ev möjlighet till förlängning.
Arbetsort: Militärhögskolan Karlberg, Solna
Tillträde: snarast, eller efter överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-30.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Vid Militärhögskolan Karlberg genomförs den grundläggande treåriga officersutbildningen tillsammans med Försvarshögskolan. Vid skolan finns dessutom Managementenheten, Veterancentrum, Försvarsmaktens enhet för idrott och friskvård, Lokalplaneringsenhet Mitt och Skolenheten.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)