Svarvare Hagalund

Svarvare Hagalund

Svarvare, Hagalund

Tekniker utför svarvning av hjulaxlar på spårtrafikbundna fordon och vagnar. Arbetet utförs tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Arbetsuppgifterna är att:
 • utföra arbete enligt instruktioner
 • hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin och i övrigt följa krav i verksamhets- ledningssystemet
 • avrapportera utfört arbete och material i våra system
 • aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen
 • uppmärksamma och rapportera avvikelser i kvalitet eller arbetsmiljö
 • aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
 • skyldighet att använda fastställda skyddsanordningar och personlig skyddsutrustning
 • säkerställa att den egna arbetsplatsen är väl rengjord och att verktyg/utrustning placeras på avsedd plats vid arbetets slut
 • vid behov utföra skiftarbete, då detta kan förekomma.
Hälsokrav

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan påbörjas. Euromaint Rail ombesörjer detta.

Utbildning/erfarenhet
Gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi söker tekniker som har teknisk utbildning eller motsvarande inom el och mekanik . Gärna erfarenhet av svarvning typ CNC, arbete med reparationer, service av produktionsutrustning. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav
 • Kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis.
 • Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.
 • Kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska.
 • Mycket god datorvana.
Egenskaper Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som svarvoperatör. Meriterande är ett stort tekniskt intresse. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga i tal och skrift.

Mer om tjänsten
Tjänsten kan innebära skiftarbete, dygnet runt alla årets dagar. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon ges vid anställningens början. Därefter följer utbildning och utfärdat tillstånd för att framföra växlingslok bl.a . Vi tillämpar provanställning. Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta David Enoksson, produktionschef, på mobil: 070-724 44 42.

Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-10-31!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (39 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.