Reparatör

Reparatör

Just nu söker vi en reparatör till vår verkstad i Hagalund Solna som kommer arbeta med underhåll och reparationer. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • Självständigt utföra underhållsåtgärder och reparationer på fordon mot ställda krav på ett effektivt och ur arbetsmiljösynpunkt säkert sätt
  • aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
  • ansvara för att alla typer av avvikelser rapporteras till rätt system
  • självständigt kontrollera/rapportera att de egna behörigheterna inom respektive arbetsområde är godkända
  • hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin
  • rapportera all arbetstid enligt fastställd rutin
  • tillsyn av utrustning och fordon
  • rapportera saknat material och driftsstörningar enligt gällande rutin
  • arbeta för att fastställda krav på kvalitet på utfört arbete uppnås
  • verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen.
Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, fordonsteknik. Vi söker reparatörer med mekanisk kunskap, ett plus är kunskap i pneumatik. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Kompetenskrav

Du har kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis. Gärna verkstadsbakgrund eller erfarenhet av reparationer och service av produktionsutrustning. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material. Mycket god datorvana.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör.

Mer om tjänsten

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, Euromaint ombesörjer detta.

Tjänsten kan innebära både dagtid och skiftarbete. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon erhålles under anställningen.

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta produktionsledare Claudia Schilke, telefon: 070-100 04 31. Är du intresserad av att börja arbeta som reparatör hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 16 juli 2021 behöver vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om EuroMaint

EuroMaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. EuroMaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020).

EuroMaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juli 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Euromaint ägs av spanska företaget CAF sedan 2019-07-01.