Reparatör Solna

Reparatör Solna

Som reparatör utför du underhåll och reparationer av förekommande spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Arbetsuppgifterna är:
 • utföra arbete enligt instruktioner
 • hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin och i övrigt följa krav i verksamhets- ledningssystemet
 • avrapportera utfört arbete och material i våra system
 • aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen
 • uppmärksamma och rapportera avvikelser i kvalitet eller arbetsmiljö
 • aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
 • skyldighet att använda fastställda skyddsanordningar och personlig skyddsutrustning
 • säkerställa att den egna arbetsplatsen är väl rengjord och att verktyg/utrustning placeras på avsedd plats vid arbetets slut
 • kunna arbeta skift årets alla dagar
Hälsokrav

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint Rail ombesörjer detta.

Utbildning/erfarenhet
Gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi söker reparatörer med elkännedom, de som har teknisk utbildning och motsvarande inom el, mekanik och fordon. Gärna erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning, t ex Automationstekniker, dock inget krav. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus men inget krav.

Kompetenskrav
 • Kunskaper och färdigheter som kan förväntas för att utföra en arbetsuppgift på ett fackmannamässigt vis.
 • Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga på svenska i tal och skrift.
 • Kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter på svenska.
 • Mycket god datorvana.
Egenskaper
Du förväntas vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som reparatör. Meriterande är ett stort tekniskt intresse. Eftersom vi utför säkerhetsrelaterade arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utfört säkerhetsarbete så krävs god kommunikationsförmåga i tal och skrift.

Mer om tjänsten
Tjänsten innebär skiftarbete, dygnet runt alla årets dagar. Internutbildning för behörighet att arbeta med våra fordon ges vid anställningens början. Vi tillämpar provanställning. Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Dino Nikas mobil 070 - 724 30 44 eller Claudia Schilke 070 - 100 04 31.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-10-31.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.