Anläggningsförvaltare, Hagalund

Anläggningsförvaltare, Hagalund

Anläggningsförvaltare, HagalundVad kan vi erbjuda dig?Vi erbjuder dig en roll där du får möjlighet till ett självständigt och verksamhetsnära arbete i ett företag som arbetar med underhåll och teknik i framkant. Välkommen till ett företag som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst på kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik.

Dina framtida arbetsuppgifter
Du bidrar till god ekonomiskt utveckling för anläggningarna samt ser till att underhåll och reparationer utförs så att fordonsunderhållet påverkas i minimal utsträckning. Detta innebär bl a att du ansvarar för anläggningens förebyggande underhåll och att rutiner skapas för detta. Relevant underhållsdokumentation skall hållas uppdaterad. Du gör uppföljning och analyser av anläggningens funktion och tar fram förslag på förbättringar samt åtgärder. Du är kontaktperson såväl internt som externt i anläggningsfrågor. Du är också arbetsställets brandskyddsansvarig.

Vem är du?Vi söker dig som har en eftergymnasial anläggnings- eller förvaltningsutbildning. Du har erfarenhet av arbete inom anläggning och god kännedom om kvalitetssystem. Erfarenhet av budgetarbete och kunskap inom projektledning.
Som person är du resultatorienterad och handlingskraftig. Vi förutsätter att du också är affärsmässig och kommunikativ.

EuroMaint RailPå EuroMaint Rail arbetar vi med teknik och underhåll i framkant. Våra kunder finns inom spårtrafikbranschen i Sverige och Norden. Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Vår ambition är att genom medarbetarnas kompetens och engagemang ständigt förbättra våra kunders konkurrenskraft.
EuroMaint Rail har en omsättning på 1 453 MSEK och cirka 1 100 medarbetare (2017). EuroMaint Rail ägs av private equity-fonden SSVP, som rådges och förvaltas av Orlando Nordic. www.euromaint.com

Intresserad?
Ansök då genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2018-11-30
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.