Reparatörer till lokavdelningen sökes till Euromaint i Hagalund!

Reparatörer till lokavdelningen sökes till Euromaint i Hagalund!

Om kund

Euromaint är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Om tjänsten

OnePartnerGroup söker nu två reparatörer för anställning hos vår kund Euromaint i Hagalund. Dina uppgifter består av att utföra underhåll och reparationer på Rc lok enligt instruktioner samt avrapportera utfört arbete och material i system.

Vidare kommer du även växla Rc lok ut och in i lokstallet, felsökning och förebyggande underhåll av Rc lok. Du kommer vara med och aktivt delta i förbättringsarbete och bidra till en ännu bättre och strukturerad arbetsplats. Tillsammans med ditt team ser ni till att tågen rullar säkert genom Sverige.

Arbetstiden är förlagd dagtid 06:30-15:00, var tredje helg samt två kvällspass var tredje vecka.

Arbetsuppgifter
 • Underhåll och reparationer på Rc lok
 • Felsökning och förebyggande underhåll av Rc lok
 • Växling av Rc lok ut och in i lokstallet
 • Aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter
 • Ansvara för att administration kring arbetet sköts enligt rutin
 • Ansvar för den egna arbetsplatsen samt verktyg och övrig utrustning
 • Verka för ett gott samarbete och social sammanhållning på arbetsplatsen
OnePartnerGroup är i denna rekrytering Euromaints partner men du kommer få en anställning av Euromaint.

Om dig

Du är en person med stort intresse för teknik och mekanik samt gillar att meka, utmanas av praktiska problem och lösa dessa. Bakgrund inom fordonsindustrin eller som reparatör inom processindustrin är lämpligt. Därtill kommer du få både teoretiska och praktiska utbildningar i bolagets regi för att ha rätt kvalifikationer.

Du är självgående och lösningsorienterad då mycket av ditt jobb utförs självständigt. Givetvis ingår du dock i ett kompetent skiftlag varför det är viktigt att du är än lagspelare och blir en del av en positiv gruppdynamik. Då det är en del rapportering och administration behöver du ha god datavana.

Viktigt för tjänsten är:
 • Stort teknikintresse
 • Nyfiken och lösningsorienterad
 • Baskunskaper inom el
 • Tekniskt gymnasium
 • Hantera svenska och engelska i tal och skrift
Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Athina Bagiopoulou på 073-425 53 11.

Välkommen med din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
Mer info
Kontaktperson Athina Bagiopoulou
Telefon 0734255311
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se