Junior dokumentationsledare till Etteplan

Junior dokumentationsledare till Etteplan

Är du i början av din karriär, ansvarstagande, lyhörd och driven?

Trivs du bra med många kontaktytor och besitter god förmåga att snabbt kunna skapa överblick och hantera information?

Då kan rollen som teknisk dokumentationsledare till vår kund Etteplan AIM Stockholm vara något för dig!

Ansökan sker via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 - 813 73 71. Urval sker löpande.

Om kunden

Etteplan är den internationella koncernen som erbjuder lösningar för maskin och anläggning, mjukvara och inbyggda system samt teknisk dokumentation, till världens ledande företag inom tillverkningsindustrin. Tjänsterna är inriktade på att förbättra konkurrenskraften hos kundernas produkter, tjänster och tekniska processer under hela produktens livscykel. Etteplan AIM (Asset Information Management) hjälper till att hantera och koordinera tillgångsinformation, förbättra effektiviteten och minska projekt- och livscykelkostnader samt säkerställa framgången för kundens investeringsprojekt och underhållsverksamhet. Det hjälper till att minska driftsstopp och efterlevnadsrisk, maximera kapacitet och sänka drifts-, konstruktions- och designkostnader.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som dokumentationsledare hos Etteplan AIM Stockholm kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak bestå av att ansvara för den tekniska dokumentationen och förmedla kundens krav på dokumentation till projektledare och leverantör. Du har både en ledande och stödjande expertroll genom projektets alla faser. Arbetsuppgifterna kan exempelvis bestå av att:
 • tidsplanera, utarbeta rutiner för-, och koordinera dokumentationsleveranser och granskning
 • ansvara för dokumentionsplan och dokumentlistor, leda arbetsuppgifter inom teknisk dokumentation i enlighet med det övergripande projektets beslutande projektplan
 • säkerställa att kraven för dokumentationen följs alternativt säkra att avsteg beslutats i samråd med linjen
 • Vara kontaktyta mellan projektorganisation och linjeorganisation för alla frågor gällande dokumentation
 • Upprätta vid behov interna instruktioner för dokumenthanteringen i projektet.
 • planera leda och driva granskningsprocessen för projektets dokumentationsleveranser
Tjänsten är en konsultroll och var uppmärksam på att du därmed kommer vara placerad ute hos någon av Etteplans kunder.

Skallkrav
 • Nyexaminerad/högskole-, universitetsexamen från teknisk utbildning med fördel inom energi och miljö
 • Svenska flytande i tal och skrift
Meriterande
 • Erfarenhet av att arbeta med teknisk informationshantering
 • Arbetat med kravhantering
 • Erfarenhet från anläggningsindustri, elkraft eller energisektorn
För att lyckas i rollen som dokumentationsledare behöver du ha god kommunikativ och social förmåga. Då du kommer ha många kontaktytor blir därför ett bra servicetänk en viktig del i rollen. Du behöver även kunna hantera och överblicka information på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du också är driven och initiativtagande.

Övrigt

Start: 1 April eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult i 6 månader via oss på OnePartnerGroup. Därefter finns goda möjligheter till en överrekrytering till vår kund Etteplan. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se