System Specialist till Etac - Etac AB

System Specialist till Etac - Etac AB

Trivs du i gränslandet mellan IT och marknad, har ett digitalt ’mindset’ och har bra kunskaper inom CMS och PIM (Product Information Management)? Är du leveranssäker, lösningsinriktad och gillar att arbeta i team? Då vill vi ha dig med på vår digitala satsning.

Dina ansvarsområden

Den digitala utvecklingen är en central del i Etacs strategi. För att möta marknadens krav på strukturerad och tydlig produktinformation lägger vi nu stor kraft på att modernisera och framtidssäkra våra system.

Via ett nytt CMS och PIM möjliggörs en central hantering av den produktinformation som krävs för att marknadsföra och sälja våra produkter genom olika distributionskanaler och på olika språk. Genom den nya koncernövergripande webbplatsen skapas en centraliserad och tydlig produktinformation. För att underlätta för kunder och säljpersonal kommer ytterligare nationella webbplatser skapas och funktionalitet läggas till vartefter, allt för att öka kundupplevelsen och möta kundens behov.

Som System Specialist får du en nyckelroll i denna satsning där du arbetar i gränslandet mellan verksamheten och marknadsföringssystemet. Dina huvudsakliga ansvarsområden blir att stegvis hjälpa till att utveckla den nya digitala marknadsföringsplattformen, utveckla utbildningar för vår globala organisation (kommunikatörer, produktägare och säljbolag), utbilda användare internt i de olika systemen samt bygga upp supportstrukturen. Du kommer att ingå i ett team där du självständigt får driva och koordinera dina ansvarsområden kopplat till de nya plattformarna. En viktig del i ditt arbete är att fånga verksamhetens behov och önskemål om förbättringar av systemet och se på möjliga lösningar utifrån befintlig och framtida systemfunktionalitet.

Rollen som System Specialist tillhör Group Marketing och du rapporterar till Director Group Marketing. Tjänsten är placerad på Etacs huvudkontor i Kista.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för PIM samt vara en avancerad användare av CMS (meriterande Episerver) och minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter ett digitalt ’mindset’ och ett strukturerad, proaktivt och en problemlösande arbetssätt. Du kännetecknas av initiativ- och ansvarstagande, ser till affärsvärde, kan prioritera och balansera önskemål från olika intressenter och vill vara med och påverka!

Du blir en viktig kugge i ett spännande sammanhang där du får möjlighet att tillsammans med andra engagerade och kompetenta medarbetare säkerställa hög kvalitet, kundorientering och effektivitet i leveranserna.

Du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet. Då engelska är vårt koncernspråk behöver du vara van att obehindrat tala och skriva engelska samt även ha god kunskap i svenska, tal och skrift.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan

Etac samarbetar i denna rekrytering med Boxhill Recruitment. Sök genom att klicka på “Ansök här”. Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Ahlström på tel: 070-275 15 99.

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag. Vårt vision är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Boxhill AB
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (27 dagar kvar)