Webbutvecklare

Webbutvecklare

Eniro är idag en av Sveriges största mediebyråer där annonsörer och köpare kopplas samman. Vi genomför nu en digital förändringsresa, i vilken vi ligger i framkant med moderna tekniska lösningar. Vi erbjuder våra kunder digitala tjänster såsom Eniro.se, Google Ads, Bing Ads, Facebook-annonsering m.m. Som vår nya kollega kommer du in i en fas i företaget där det händer mycket vilket gör att du får möjlighet att utveckla ett välkänt varumärke.

Om rollen

Som Webmaster hos oss på Eniro kommer du att ansvara för design, produktion och optimering av vår B2B webbsida i Sverige, Norge och Danmark. Du kommer att ingå i marknadsteamet som idag består utav tolv personer. Vi på marknadsavdelningen är ett sammansvetsat team med olika specialistkompetenser vilket innebär att du utöver din egen roll får möjlighet att lära dig brett inom marknadsområdet.

För att lyckas i rollen behöver du ha följande kunskaper
  • Mycket goda kunskaper om CMS och Front-End utveckling, extra meriterande om du arbetat i WordPress.
  • Språk som HTML5, CSS3, JavaScript etc.
  • Ett öga för design och kunskap inom mjukvaruprogram som exempelvis Adobe Creative Suite
Vi tror att du har en examen inom media, teknik eller liknande. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet inom webbutveckling. Du måste kunna prata och skriva flytande på Svenska, Danska eller Norska.

Utöver detta ser vi gärna att du är en doer som tar sig an nya utmaningar på ett kreativt sätt. Vi sitter alldeles snart i nya lokaler i Solna.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Andreas Perneby, Marknadschef på 073 521 05 19 eller andreas.perneby@eniro.com

Vi har aktivt valt att genomföra denna rekryteringsprocess själva och avböjer vänligt men bestämt samarbeten med rekryteringsbyråer.
Mer info
Kontaktperson Andreas Perneby
Telefon 0735210519
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eniro är ett nordiskt techbolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring. Eniro har även en söktjänst som aggregerar, filtrerar och presenterar information för att hjälpa privatpersoner att hitta och komma i kontakt med varandra och med företag.

Vår vision är att bli den mest populära one-stop-marknadsföringsbutiken på marknaden. För detta erbjuder Eniro partnerskap med några av de största ledande webbplatserna där ute - så som Google, Facebook, Bing och våra egna lokala söksidor. Idag är vi digital marknadsföringspartner till över 80 000 företag i Norden. Att bygga relationer mellan människor, företag och platser är själva kärnan i vårt arbete.