Serviceelektriker

Serviceelektriker

ELYX EL-TEKNIK I SOLNA AB expanderar och har många spännande och utmanande projekt! Nu söker vi dig med bred och flerårig erfarenhet som serviceelektriker!
I arbetet som Serviceelektriker hos oss kommer du att jobba tillsammans i en tajt och nära grupp av medarbetare! Vår verksamhet finns inom både service, entreprenad och tele med kunder från både företagssidan och den privata sektorn. Vi erbjuder en arbetsplats att växa i, med möjligheter till ansvar för egen planering och delaktighet i hela företagets utveckling.Du har en bred yrkeserfarenhet, servicekänsla samt är van vid att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag. Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att lära dig olika arbetsuppgifter.

Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. El-utbildning i grunden och B-körkort är absoluta krav.

Kontakta: VD/Platschef Oskar Jangerstad 070-844 10 11 vid frågor om tjänsten.


Din ansökan skickar du per e-post till vår Personalchef Anders Lagerberg: anders.lagerberg@el-teknik.net


Läs mer om oss på www.el-teknik.net


Vi behandlar inkomna ansökningar löpande!
Mer info
Kontaktperson VD/Platschef: Oskar Jangerstad 070-8441011
Telefon 0200-299500
Email Mejla VD/Platschef: Oskar Jangerstad 070-8441011
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.el-teknik.net
Sista ansökningsdag 26 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ELYX EL-TEKNIK är ett privatägt företag inom service och installation med kontor i Solna. Våra elektriker utför tjänster främst inom Stockholmsområdet.

ELYX EL-TEKNIK har idag 5 st anställda och utför arbeten samt leder projekt inom elinstallation, belysningsstyrning, tele och data.

Vid sidan av ELYX EL-TEKNIK I SOLNA AB består vår koncern idag av EL-TEKNIK I GÄVLE AB med 35 st anställda, SEMCAB med 14 st anställda samt MEKAB med 2 st anställda.