Nordic E-commerce Key Account Manager till RFSU

Nordic E-commerce Key Account Manager till RFSU

Nu har du möjligheten att bli del av ett unikt företagskoncept där det kommersiella möter det ideella. RFSU AB söker en E-commerce Key Account Manager för den Nordiska marknaden som operativt och strategiskt fokuserar på att driva försäljning online genom partnerskap med några av nordens största e-handelsaktörer. Anställningen är ett föräldrarvikariat, cirka 12 månader där det ges goda möjligheter till vidare anställning för rätt person. Du kliver ombord på en spännande förändringsresa där du får möjligheten att driva digital tillväxt inom roliga kategorier.

Om RFSU
RFSU AB:s affärsidé är världsunik. RFSU AB ägs av förbundet RFSU och som drivs till 100% som en kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen går tillbaka till förbundet som ger ytterligare förutsättningar för förbundet att sprida information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. RFSU AB har produktion och lager i Hennan, Hälsingland och produktportföljen är bred och spänner allt ifrån kondomer och glidmedel, till graviditetstester, urinvägsinfektionstester, intimkräm, sexleksaker. Carmex läppbalsam är även en del av produktportföljen där RFSU AB är den officiella distributörer för Norden.

Om tjänsten
Du har det kommersiella ansvaret för RFSU:s externa e-handelskunder och arbetar proaktivt med att optimera resurser, utveckla kundrelationer och driva fortsatt lönsam expansion. Du kommer agera expert gentemot dina kunder i vad som krävs gällande bildhantering, produkttexter och onlinematerial samt analysera e-handelns effektivitet för att bidra till optimerade flöden. Med detta identifierar du nya möjligheter och ger förslag på åtgärder för ökad synlighet som bidrar till förbättrad försäljning och lönsamhet. Övriga arbetsuppgifter i rollen innefattar;
  • Ansvar för kundportfolio med några av Nordens största e-handlare
  • Framtagande och ansvar för prognos, uppföljning och rapportering
  • Bearbeta den nordiska marknaden genom proaktiv prospektering
  • Ansvara för att sätta upp nya kunder och få igång försäljning
  • Analysera och uppnå satta KPI:er tillsammans med team och kund
  • Driva initiativ och projekt krossfunktionellt över organisationen med mål att förbättra processer och dina kunders helhetsupplevelse
  • Flytande engelska i tal och skrift
Din bakgrund
För att bli framgångsrik i rollen söker vi dig som är målinriktad, proaktiv och gillar dynamiska arbetsuppgifter. Vi ser att du har +2 års erfarenhet av relationsbaserad försäljning och minst 1 års erfarenhet av försäljning direkt genom eller via e-handel. Du drivs av mål och värnar samtidigt för god kommunikation, samarbete och teamwork. I tidigare roller har du fokuserat på goda relationer med interna eller externa samarbetspartners, agerat på kort- och långsiktiga behov och dragit slutsatser från data och analys. Som person går du igång på att växa med några av nordens största e-handlare, att säkerställa starka relationer och tillsammans uppnå försäljningsmål genom en prestigelös och jordnära approach.

RFSU erbjuder
Du ansluter till ett bolag med en välrenommerad historia som arbetar för att ge människor möjlighet att leva hälsosamma liv världen över. RFSU AB är på en förändringsresa mot ökad digitalisering och produktutveckling och i denna rollen ges du möjlighet att påverka både ditt eget arbete och verksamhetens fortsatta digitala försäljning. Medarbetarna är bolagets viktigaste resurs och tillsammans värnar vi om hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat.

Placering & start
Anställningen är ett föräldrarvikariat, cirka 12 månader där det ges goda möjligheter till vidare anställning för rätt person. Tjänsten är flexibelt placerad på huvudkontoret i Kista och distans. Tillträde enligt överenskommelse, senast januari 2023.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Zophia Karlsson på zophia@ecommercerecruit.se

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är ett ledande rekryteringsbolag inom E-handel och Digital Marknadsföring. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom segmentet gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.