Head of Sales till Gårdssällskapet

Head of Sales till Gårdssällskapet

Till framgångsrika Gårdssällskapet söker vi nu en Head of Sales som vill vara med på nästa spännande fas i deras tillväxtresa. Brinner du för att bygga bolag och driva digital försäljning? Är du redo för en nyckelroll där du ges alla möjligheter att påverka Gårdssällskapets verksamhet och fortsatta utveckling? Då kan du vara den nya stjärnan som tar Gårdssällskapet vidare mot nya höjder!


Om Gårdssällskapet
Ekologiska jordbruk värnar djurens välmående samtidigt som det berikar marker och biologisk mångfald. Gårdssällskapet erbjuder hemleverans av kött och gårdsprodukter och är det självklara valet för den kvalitetsmedvetna konsumenten som värnar schysst djurhållning och vill ha riktigt bra produkter. Gårdssällskapet kapar flera led i värdekedjan och är länken mellan producent och konsument. Verksamheten genomsyras av personlig service och kvalitet. Produkterna är ekologiska och kravmärkta från småskaliga gårdar eller är vilt producerade.

Om tjänsten
På Gårdssällskapet kliver du in i ett bolag med starka värderingar och ges en unik chans att vara med på resan att ta bolaget till nya höjder. Du kommer att arbeta med engagerade kollegor som månar om att behålla det genuina i produkten och servicen. Som Head of Sales ansvarar du för all försäljning som primärt sker genom e-handel men innefattar även ett strategiskt försäljningsansvar för field sales. Rollen innebär ett nära samarbete med produkt, inköp, interna utvecklingsteam och marknad för att sätta försäljningsprognoser, prissättningsstrategier samt prioritera initiativ och kampanjer.

Du äger säljsiffrorna och har budgetansvar, utvecklar och driver kanalstrategi och budgetallokering. Rollen innebär ett såväl taktiskt som operativt arbete och man trivs med att kavla upp ärmarna och gör det yttersta för att nå försäljningsmålen. I ditt team ingår funktionerna CRM/ MA, produktägare för hemsidan och performance marketing. Som en del i ledningsgruppen rapporterar du till VD och bidrar med din erfarenhet av att driva framgångsrik e-handelsförsäljning B2C.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Head of Sales ser vi att du har mångårig erfarenhet och är en nytänkande och affärsorienterad digital marknadsförare med erfarenhet från e-handel. Du har ett självklart resultatfokus, är en driven analytiker och en people person med gott track record av att framgångsrikt bygga och leda team. Som person trivs du som bäst i balansgången mellan detalj- och helhetsperspektiv och älskar att följa den digitala utvecklingen med nya metoder och verktyg. Trivs du dessutom i en entreprenöriell arbetsmiljö som präglas av resultatfokus och korta beslutsvägar har du landat på rätt ställe. Vi ser gärna att du uppfyller även nedan kvalifikationer;
  • 5+ års erfarenhet av digital försäljning
  • Bred kunskap inom digital marknadsföring, konvertering, CRM
  • Ledarskapserfarenhet, ex personalansvar eller teamlead
  • Bevisad erfarenhet av att optimera trafik och maximera kundanskaffning
  • Bevisad erfarenhet av kort- och långsiktig försäljningsbudgetering inom B2C
  • Erfarenhet av prissättningsstrategier
  • Erfarenhet av prenumerationsmodellen är meriterande
Gårdssällskapet erbjuder
Du ansluter till en dynamisk, snabbfotad och säljdriven organisation. Här får du möjligheten att påverka och utveckla såväl ditt eget arbete, ditt team och verksamhetens digitala utveckling och försäljning. Detta är en roll för dig som trivs i en organisation med en familjär anda, där alla vill bidra och göra skillnad och där det ges utrymme för utveckling. Du ansluter ett välfungerande företag med starkt varumärke och gemytlig kultur. Medarbetarna är Gårdssällskapets viktigaste resurs är medarbetarna och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Solna, Lilla Frösunda Herrgård och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Oscar Eidering på oscar@ecommercerecruit.se eller 070-818 81 55.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

Ecommerce Recruit är ett search och rekryteringsföretag som specialiserat sig på kompetenser inom e-handel och digitalt! Vi finns i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med rekrytering, search eller konsulter som har digital kompetens.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.