Provningstekniker Stockholm

Provningstekniker Stockholm

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara a global partner for a safe world. Bakom dessa ord ligger flera generationers ingenjörskompetens kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid. På DEKRA erbjuder vi teknisk kontroll för ökad person- och driftsäkerhet där vi med vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och på våra arbetsplatser.

Vi växer och behöver därför förstärka vår organisation med fler Provningstekniker till vårt kontor i Solna, Stockholm.

OM TJÄNSTEN

För dig som inte känner till vår verksamhet så handlar det övergripande om att tidigt upptäcka avvikelser som på sikt kan orsaka kostsamma haverier eller i värsta fall olyckor. I syfte att hjälpa våra kunder att upprätthålla säkerheten och att följa föreskrifter och standards för både nytillverkade och befintliga produkter kommer dina arbetsuppgifter att innefatta oförstörande provning av material, konstruktioner och svetsförband. För detta använder vi olika metoder, däribland visuell kontroll, penetrant- och magnetpulverprovning, röntgen och ultraljud. Du jobbar även administrativt med egen planering, dokumentation och rapportering i form av bland annat provningsprotokoll.

Våra kunder finns inom vitt skilda branscher men några exempel är tillverkande industri, papper & massa, kraft & värme samt gruvindustrin men även arbete på tex. vind-/kärnkraftverk, petrokemi samt tåg, båtar och nöjesfält förekommer.

VI SÖKER DIG SOM

Vill vara med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt! Är du nyfiken, ansvarstagande, serviceorienterad med god social förmåga och har ett genuint tekniskt intresse, då har du hittat rätt! Du har troligtvis en teknisk utbildning med några års relevant arbetslivserfarenhet i bagaget. Har du jobbat inom något av områdena svetsning, teknisk kontroll eller materiallära ser vi det som exempel på en bra bakgrund.

Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska, engelska, matematik och datahantering samt svenskt medborgarskap och B-körkort. Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt där du tar stort ansvar för egen planering, rapportering och uppföljning. Resor med övernattning förekommer.

Vad DEKRA erbjuder dig:

Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Att ha kul på jobbet är en självklarhet för oss. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt. Hos oss kommer du att få arbeta med den senaste tekniken inom området.

Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid i en expansiv region. Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Sektionschef Daniel Jangemo 010 455 1062.

Urvalsprocessen sker löpande, välkommen med din ansökan snarast möjligt dock senast 2022-10-31.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dekra.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (27 dagar kvar)