Ekonomiassistent till växande företag i Solna

Ekonomiassistent till växande företag i Solna

Vill du arbeta med ekonomiuppgifter i ett företag i utveckling? Utmanas du av eget ansvar? Har du förståelse för ekonomiflödet och drivs av att ge bästa service till kunder och kollegor?
Är du även en fena på att ta egna initiativ, ta ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du gillar högt arbetstempo och högt i tak, så är du personen vi söker.

Vem söker vi?

Nu söker vi en noggrann och kunnig ekonomiassistent med erfarenhet av löpande bokföring och ekonomiadministration. Du har lätt för anpassa dig till olika förutsättningar samt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, du är prestigelös, kan prioritera och samarbeta. För denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du har jobbat ett tag med löpande bokföring och att du har erfarenhet från verksamheter med en omsättning om plus 100 Mkr. Kunskaper i våra system Fortnox och Capego är meriterande. Tjänsten är en heltidsanställning med start omgående.

Arbetsuppgifter

I rollen hos Cuebid kommer du att arbeta med olika ekonomiuppgifter såsom löpande redovisning, kundfakturering, leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, månatliga avstämningar, moms samt allmänna kontorsgöromål/kontorsansvarig. Det kommer att finnas bra möjligheter att i framtiden ta ansvar för fler uppgifter relaterat till koncernens löpande bokföring.

Eftersom tjänsten innebär kontakter med såväl operativt ansvariga som övriga medarbetare är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och ser det som positivt att sträva mot tydliga förbättringsmål.

Urval sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts skyndsamt.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår CFO Susanne Tuks.

susanne.tuks@cuebid.se
Mer info
Kontaktperson Susanne Tuks
Telefon 0702087420
Email Mejla Susanne Tuks
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cuebid.se
Sista ansökningsdag 21 dec (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verksamheten

Vi är en systemintegratör och tjänsteleverantör inom datasäkerhet, IP-kommunikation, molnintegration och datalagring. Vi expanderar och vi utvecklar just nu verksamheten med två dotterbolag i södra och västra Sverige, vilket innebär att arbetet kommer att vara omväxlande. Du kommer att jobba direkt under vår CFO.
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna.