Lönespecialist till Cramo

Lönespecialist till Cramo

Är du en erfaren Lönespecialist som vill arbeta i en bred och omväxlande roll med eget ansvar? Då kan du vara den vi söker! Som Lönespecialist hos oss tillhör du ett löneteam bestående av två personer som tillsammans hanterar lönerna för ca 1000 medarbetare, både på tjänstemanna-och kollektivsidan. Du arbetar med hela lönekedjan, från ax till limpa
Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen:
  • Självständigt ansvara för lönekörningen för dina regioner
  • Uppdatera personregistret i Agda
  • Hantera reseräkningar och tidsredovisning i Flex
  • Framtagning av statistik och rapporter
  • Kontakt med olika myndigheter såsom Försäkringskassan, Kronofogden, AFA etc.
  • Support till chefer och anställda gällande lönerelaterade frågor
Din bakgrundVi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.
Du har gedigen erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen. Du är van vid att hantera liknande volymer och du har tidigare erfarenhet av flera kollektivavtal. Du har mycket goda kunskaper i lönesystemet AGDA och vi ser gärna att du har intresse för systemfrågor. Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
Du tar stort eget ansvar, driver ditt arbete framåt och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Givetvis är du noggrann och kvalitetsmedveten med ett strukturerat arbetssätt. Då rollen inkluderar många kontakter behöver du ha lätt för att kommunicera både skriftligen och muntligen, vara hjälpsam och ha förmåga att leverera god service på hög nivå. Självfallet hanterar du information och frågeställningar inom lön med hög integritet och gott omdöme. Du drivs av att utveckla processer och förbättra rutiner som bidrar till en effektiv och kvalitativ löneprocess.
Vi sitter i ljusa fina lokaler i Solna och på kontoret är vi ca 100 medarbetare. Löneteamet är en del av HR-avdelningen som består av totalt 10 medarbetare, du rapporterar direkt till HR-Chef. Cramo är ett företag med högt i tak, dynamisk arbetsmiljö där man har kul på jobbet.

Vad erbjuder vi dig? På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.
Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

AnsökanVill du bli en av oss? Registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-10-07, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Chef Linda Ahlerup tfn: 076-501 02 58.
Sökord: Lönespecialist, Löneadministratör, Lönekonsult, Lön, AGDA, Flex
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (19 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.