Kredithandläggare till kundgruppen

Kredithandläggare till kundgruppen

Inom Cramo ser vi det som viktigt att ta till vara, utveckla och behålla våra medarbetare. Vi skapar alla tillsammans förutsättningar för att vi ska kunna överträffa våra kunders förväntningar. Vi söker nu en Kredithandläggare till vår kundgrupp.

Som Kredithandläggare inom kundgruppen arbetar du både självständigt och i samarbete med övriga kollegor inom kundgruppen och på ekonomiavdelningen. Telefonen är det främsta arbetsverktyget gentemot våra interna och externa kunder, vilket det stundvis kan var högt tryck på. Du har ett administrativt ansvar för ett antal kunder och en egen inkassoportfölj. Då arbetet är väldigt brett finns möjlighet till specialisering inom något område.

Du arbetar bl a med:
  • Kreditbedömning av bolag och privatpersoner
  • Inkassohantering
  • Utredningar
  • Reklamationer av felaktiga fakturor
  • Samarbete och stöd till KAM/kundansvariga
  • Stöd till depånätet
  • Åldersanalys
  • Behjälplig till vår ekonomiavdelning
Din bakgrund

Tjänsten kräver att du är gymnasieekonom eller innehar motsvarande kompetens. Erfarenhet av att arbeta med kreditbedömningar, inkasso och /eller kundreskontraarbete är ett krav. Du är analytisk och har en god samarbetsförmåga. Du arbetar självständigt, vågar ta initiativ och är inte rädd för att ta tag i frågor. Vidare är du strukturerad, prestigelös, nära till skratt och har en hög servicekänsla och ett stort engagemang.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2019-02-, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michaela Högberg, chef för Kundgruppen, tfn 08-623 54 39.

Sökord: Kundhandläggare, kredithandläggare, inkassohandläggare, kundreskontra, kreditbedömningar
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb (19 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.