HR Generalist, vikariat

HR Generalist, vikariat

Vi söker nu en HR Generalist med tidigare erfarenhet av brett HR-arbete. Du kommer att erbjudas en ansvarsfull roll med varierande arbetsuppgifter.

Som HR Generalist arbetar du i nära samarbete med HR Business Partners och chefer runt om i landet. Du har mycket eget ansvar och arbetar brett inom HR. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:
  • Självständigt driva rekryteringsprocesser och stötta chefer vid rekrytering av både kollektivanställda och tjänstemän
  • Självständigt driva rehabiliteringsprocesser, analysera och dra slutsatser från frånvarorapporter
  • Ansvara för och hålla exit-intervjuer
  • Driva olika HR-relaterade projekt
  • Övrig HR-administration
Bakgrund
  • 2-3 års erfarenhet av brett HR-arbete
  • Examen som personalvetare eller motsvarande
  • Kunskap kring kollektivavtal och arbetsrätt
  • God systemförståelse samt goda kunskaper i Officepaketet
  • Flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kollektivsidan och byggbranschen. Det är även meriterande om du är certifierad i testverktyget Cut-e, detta är dock ej ett krav.

Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

För att axla denna roll på bästa sätt tror vi att du är en självgående, prestigelös och öppen person som brinner för HR. Du har god social förmåga och är duktig på att anpassa dig utifrån den du talar med. Vidare är du trygg i dig själv och i din kompetens samt är handlingskraftig. För att passa in i gruppen och på förtaget tror vi att du är en lättsam person som kan varva skratt med allvar. I och med att du arbetar med sekretessbelagda frågor samt personalfrågor behöver du även ha hög integritet.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående till och med sista augusti 2019. Resor inom Sverige förekommer.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-11-18, urval och intervjuer sker löpande. Vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Joel Rutegård tfn: 070-244 33 59.

Sökord: HR, Rekrytering, Rehabilitering, HR Generalist, Kollektivavtal
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.