Cramo söker en driven och självgående marknadskoordinator

Cramo söker en driven och självgående marknadskoordinator

Till Cramo söker vi nu en marknadskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med omgående start och sex månader framåt med goda möjligheter till överrekrytering. Uppdraget är placerat på Cramo ABs kontor i Solna i Stockholm.

Om jobbet
Marknadsavdelningen arbetar som ett team och alla stöttar varandra då det behövs för olika aktiviteter. Som marknadskoordinator kommer du arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter och du rapportera till Head of Sales. Dina teamkollegor består bland annat av Key Account Managers, konceptutvecklare, säljsupport och utbildare. En stor del av ditt ansvar kommer att vara löpande uppdatering och genomförande av Cramo ABs intern- och externkommunikation. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat skriva copy och distribuera mailutskick. Inom rollen ingår det även att upprätthålla den grafiska profilen i all kommunikation, så som hemsida, intranät samt marknads- och presentationsmaterial. Utöver detta kommer du även hantera leverantörskontakter för beställning av trycksaker samt vara behjälplig. Tillsammans med det globala marknadsteamet kommer du även arbete med PR frågor.

Exempel på arbetsuppgifter;
  • Tillsammans planera, genomföra och utvärdera Cramo ABs sociala medier
  • Skriva copy, reklamtexter, informationstexter samt nyheter
  • Producera annonser, trycksaker, inbjudningar och säljstödsmaterial
  • Tillsammans med kollegor arbete med PR frågor
  • Administrativa uppgifter samt stötta teamkollegor för olika aktiviteter
Din profil
Du har relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring och/eller digitala kanaler från högskola eller universitet. Du har god förståelse för kommunikation och sociala medier. Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Word, Excel och Powerpoint. Vidare har du kunskaper i Adobe Creative Suite-paketet, framförallt Photoshop och InDesign. Du är en duktig skribent och talar och skriver svenska och engelska flytande. Du har en känsla för språk och grafisk form. Det är meriterande om du har arbetat i EPI-server eller andra webbpubliceringsverktyg.

Som person är du lösningsorienterad och flexibel. Du är ansvarstagande och tycker om att driva ditt arbete framåt. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du effektiv och är duktig på att prioritera ditt arbete.

Om Cramo
Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av utrustning och uthyrning av flyttbara lokaler. Vi erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor, samt privatkunder.

Som arbetsgivare, värderar Cramo effektivitet, kvalitet och innovation. Vi ger våra medarbetare goda möjligheter att utveckla personliga och yrkesmässiga färdigheter i en positiv miljö. Totalt har vi cirka 2.500 anställda.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se och konsultchef, Paola Banegas, pb@kimm.se .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 dec (12 dagar kvar)