Läst skatterätt och intresserad utav att arbeta som skatterådgivare?

Läst skatterätt och intresserad utav att arbeta som skatterådgivare?

SEB söker extra personal som juniora skatterådgivare inför kommande deklarationsperiod.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med att assistera våra jurister med att upprätta deklarationer för fysiska personer. Du kommer främst att komma i kontakt med kapitalbeskattning och beskattning av värdepapper och det är inte ovanligt med internationella frågeställningar. Våra kunder kan även ha egen näringsverksamhet eller eget bolag.

Arbetet består av att förbereda deklarationer - gå igenom material, lägga in uppgifter i vårt deklarationsprogram, göra utredningar samt färdigställa deklarationen och göra skatteberäkning.

Arbetsperioden sträcker sig från början av februari till mitten av juni, tjänsten är på heltid och periodvis kan det förekomma övertidsarbete. Vi finns i Arenastaden, Solna.

Vem är du?
För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha en god analytisk förmåga, vara noggrann samt ha sinne för detaljer. Du behöver också trivas med att vara en del i teamet eftersom arbetet innebär ett nära samarbete med ansvarig jurist.

Har du tidigare erfarenhet från arbete med skatteinriktning är det meriterande men dock inget krav.

Vi ser att du har ha läst skatterätt samt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du känner någon som skulle gilla detta.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Sugen på att söka?
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med genom att klicka på länken nedan. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag. Sista ansökningsdag är 21 januari 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Ann Lundskog, Chef Skattegruppen, mail ann.lundskog@seb.se.

#LI-POST #mx
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 jan (4 dagar kvar)