Erfaren Brandskyddskoordinator

Erfaren Brandskyddskoordinator

Om företaget

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Dina arbetsuppgifter

Coor växer och söker nu ytterligare en Brandskyddskoordinator till deras säkerhetsverksamhet med placering i Stockholm! Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Coor levererar brandskydd som en del av säkerhetsleveransen till flera av Coors stora kunder. Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta mot dessa kunder. Du kommer att ingå i teamet Security Management tillsammans med övriga Säkerhets- och Brandskyddskoordinatorer.

I rollen som Brandskyddskoordinator kan du komma att:
Arbeta både självständigt och vara stöd till Coors andra koordinatorer
Ansvara för SBA (samordning, planering och arbetsfördelning) samt delta i forum och arbetsgrupper hos våra kunder
Agera sakkunnig och ansvarig för tillståndsansökan gällande Brandfarlig vara
Agera sakkunnig i regelverk för utrymning, planering och funktion vid ny- till och ombyggnationer samt ansvara för utrymningsövningar och utrymningsplaner
Koordinera och genomföra utbildningar inom Brand och räddning
Delta i myndighetsbesiktningar, följa upp anmärkningar från revisionsbesiktning på brand-, gassläck- och sprinkleranläggningar
Ansvara för insatsplaner och kontakten med Räddningstjänsten och de platsbesök som genomförs hos kunder med tillträdesmässigt komplicerade ytor
Arbeta med projektering, viss kalkylering samt offertarbete inom området

Din profil

Man lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är Brandinspektör, brandingenjör alt. har en dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med brandskyddsfrågor under en längre tid. Du har datorvana och utrycker dig väl i svenska i såväl tal som skrift. För att du ska passa i denna roll är det viktigt att du är strukturerad och noggrann, samt tycker om att jobba i team. Det är en merit om du är van att arbeta konsultativt mot kunder utanför den egna organisationen.

Du är metodisk och analytisk och har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara regelverk och dess konsekvenser. Då du har kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor ställs det höga krav på god social förmåga. Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet. Är du rätt person kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter inom en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp med stora möjligheter till vidareutveckling.
En viktig del av denna tjänst är att hålla utbildningar både internt och externt.

Vad erbjuder Coor?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.
Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Agne Ottosson på 0709-519250.

Vi genomför bakgrundskontroll på all personal.
Svenskt medborgarskap är ett krav liksom B-körkort. Resor i tjänsten förekommer.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej!
Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se