Sommarjobb som dietkock hos Coor på Karolinska Universitetssjukhuset

Sommarjobb som dietkock hos Coor på Karolinska Universitetssjukhuset

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors mest spännande verksamheter någonsin!

Coor har uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det konventionella?

Om rollen
Du kommer att arbeta med specialkost i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld men du dyker med glädje in i alla delar av köket. Du kommer att tillreda specialkost enligt recept och beställning till inlagda patienter.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Självständigt och i team förbereda och tillaga mat enligt gällande specialkostmenyer och recept i både varm- och kallkök
  • Administrativt arbete som t.ex. skriva ut följesedlar och etiketter
  • Packa matlådor
Vi söker nu en timanställd kostvetarstudent med kompetens inom specialkost till vårt kök som tillagar mat till alla patienter på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.
Du kommer att täcka behov under ordinarie personals sommarsemester och det finns möjlighet att jobba extra vid behov under hösten.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som är kostvetarstudent och vill sommarjobba. Det är mycket meriterande om du redan har erfarenhet av liknande arbete inom storkök i vård och omsorg. Du har kunskap och erfarenhet av både A- och E-kost, olika konsistensanpassade koster som timbal- och flytandekost och har med stolthet lagat all specialkost från grunden. Din svenska är god i tal och skrift, och du har datorvana och viss vana att arbeta i system och program somt ex Word och Mashie.

Personliga egenskaper
I tjänsten arbetar du i en viktig funktion för sjukhuset där säkerhet, noggrannhet och service är självklarheter. Vi lägger stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Du är trygg i dina kökskunskaper och har ett sinne för detaljer. Du trivs i samarbete med andra och bidrar gärna aktivt till en arbetsplats med god stämning.

Vi tror att du är en person som får saker gjorda. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal. Coor har många utvecklingsmöjligheter och den här rollen kan leda till en fast anställning på sikt.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta Sofie Ljungberg på telefonnummer 010-559 65 86.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.