Sommarjobb kock specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Sommarjobb kock specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors mest spännande verksamheter någonsin!

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det konventionella?

Vi söker nu timanställd kock med kompetens inom specialkost till vårt kök som tillagar mat till alla patienter på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna som vill arbeta extra vid behov samt täcka behov under ordinarie personals semester.

Om rollen
Som kock för specialkost arbetar du i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld men du dyker med glädje in i alla delar av köket. Du kommer att tillreda specialkost enligt beställning till inlagda patienter. Detta är ett nytt koncept hos Coor som du kommer att vara en del av.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Självständigt förbereda och tillaga mat enligt gällande specialkostmenyer och recept i både varm- och kallkök
  • Handleda restaurangbiträden/köksbiträden som finns behjälpliga
  • Delaktig i att arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten så som utveckling av menyer och recept
Du kommer att arbeta vid behov och heltid under semesterperioden. Helgarbete i olika omfattning förekommer i samtliga scheman. Arbetsplatsen ligger i Solna.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har eller går kockutbildning eller kostvetar-/dietistprogrammet, gärna med påbyggnadsutbildning inom specialkost. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete inom storkök i vård och omsorg. Du har stor kunskap och erfarenhet av både A- och E-kost och har med stolthet lagat all specialkost från grunden. Din svenska är god i tal och skrift. Du har datorvana och viss vana att arbeta i system och program.

Personliga egenskaper
Som kock arbetar du i en viktig funktion för sjukhuset där säkerhet, noggrannhet och service är självklarheter. Vi lägger stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Du är trygg i dina kökskunskaper och har ett sinne för detaljer. Du trivs i samarbete med andra och bidrar gärna aktivt till en arbetsplats med god stämning.

Vi tror att du är en person som får saker gjorda. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal.

Coor har många utvecklingsmöjligheter och den här rollen kan leda till en fast anställning på sikt.

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta Sofie Ljungberg på telefonnummer 010-559 65 86 eller sofie.ljungberg@coor.com.

Klicka här för att söka tjänsten.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.