Servicevärd, Nya Karolinska Solna

Servicevärd, Nya Karolinska Solna

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Nya Karolinska Solna blir ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset sker i etapper under 2016-2018.

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. När vi är i full drift 2018 kommer vi att vara ca 330 medarbetare.

Vi söker nu fler Servicevärdar till vårt logistikteam, med anställningsstart september (2 tjänster) och oktober (2 tjänster).

Om rollen
Som Servicevärd arbetar du nära vården och är en viktig länk i försörjningskedjan på sjukhuset. Logistikteamets arbetssätt utgår från samma försörjningsprinciper som vårdverksamheten arbetar efter - Just-in-time-leveranser, minimal lagerhållning och korta ledtider. Rätt sak ska finnas på rätt plats, i rätt tid och i rätt mängd.

Du kommer att jobba i en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp. Tjänsterna passar både män och kvinnor, i alla åldrar.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Hantera beställningar
  • Ta emot och leverera varor och gods
  • Fylla på Just-In-Time förråd
  • Hantera farligt avfall
  • Identifiera och säkerställa samverkan mellan olika uppdrag och tjänster
  • Proaktivt förbättringsarbete tillsammans med kollegor och vården
Logistikteamet arbetar dygnet runt med olika sorters scheman. För de tjänster vi önskar tillsätta till hösten är arbetstiden primärt förlagd mellan kl. 06.00-18.00. Helgarbete i olika omfattning förekommer i samtliga scheman. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande, samt tidigare arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke, t ex inom restaurang, butik, sjukvård eller som väktare. Din svenska och engelska är god i tal och skrift. Du har datorvana och viss vana att arbeta i system och program. Vi ser det som meriterande om du talar ytterligare språk.

Personliga egenskaper
Som Servicevärd arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset. Vi lägger därför stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Din kommunikation är tydlig och du har en naturlig känsla för god och professionell service. Du är trygg i dig själv, trivs i samarbete med andra och bidrar gärna aktivt till en arbetsplats med god stämning.

Vi tror att du är en person som planerar och organiserar ditt arbete noggrant. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vår serviceleverans till Nya Karolinska Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck på ett helt unikt driftsättningsprojekt. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Lars Nordengren på telefonnummer 010-559 52 78.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j11852

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna: http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna

Vi ser fram emot att höra från dig!

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor startade sin verksamhet 1998 och är sedan juni 2015 noterat på Nasdaq Stockholms-börsen. Bolaget har cirka 6 700 medarbetare främst i Sverige, Danmark, Norge, och Finland, och en årsomsättning på cirka 7 700 MSEK.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.