Servicetekniker, Teknisk logistik - Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Servicetekniker, Teknisk logistik - Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. Totalt är vi ca 330 medarbetare i mer än 70 yrkesroller i vårt serviceteam.

Om rollen
I den här rollen kommer du, tillsammans med övriga kollegor och gruppchef, att ansvara för att transportsystemen på det nya sjukhuset fungerar dygnet runt, alla dagar på året.

De transportsystem du kommer att hantera är främst automatiska truckar (AGV), tvättstört, logistikboxar, truckar, lastbryggor, sopsugsanläggning, rörpostsystem, vertikaltransportörer samt vagnar.

Anställningsstart omgående alternativt enligt överenskommelse.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter
  • Tillsyn och skötsel samt akuta åtgärder för transportsystem
  • Löpande kontakt med underentreprenörer
  • Administrativa arbetsuppgifter gällande t.ex. garantiåtaganden
  • Nära samarbete med och stöttning av kollegor inom övriga logistik-teamet
  • Aktivt delta i förbättringsarbete avseende samtliga transportsystem
Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande, samt minst två års arbetslivserfarenhet med teknisk bakgrund. Det är meriterande om du har truckkörkort, allmän behörighet högspänning eller certifikat inom ESA-14. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med reparation och felsökning av sopsugsanläggning, hissar, vertikaltransportörer, rörpost eller liknande system; likaså om du har erfarenhet från sjukhus- och/eller labbmiljöer eller erfarenhet från tyngre industriservice.

Din svenska är god i tal och skrift och du har datorvana. Det är även meriterande om din engelska är god i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Det här är en roll för dig som har ett stort eget intresse för teknik och mekanik! Du är nyfiken på hur saker fungerar och har en naturlig vilja att lära dig nya områden. Du arbetar lugnt och metodiskt och har lätt för att skaka av dig motgångar och ta itu med dina arbetsuppgifter med gott humör.

Du arbetar nära vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset, och vi lägger därför stor vikt på din förmåga att ödmjukt visa följsamhet, intresse och kreativitet för den verksamhet du arbetar i. Vi tror att du trivs i samarbete med andra och att du gärna bidrar till att skapa en positiv stämning på jobbet. Du är en person som gärna ställer upp för andra och som sätter gruppens behov framför dina egna.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Kontaktuppgifter och övrig information
Första tiden under anställning är dagtid för utbildning, sedan övergår schemat till ordinarie tid vilket är:

Dag inklusive helg med förlängd arbetstid (10 timmar och 45 minuter). Följer 5-2 schema vilket innebär att vecka 1 arbetar du fem pass (ink. helg) och vecka 2 arbetar du två pass.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Peter Havsstierna på peter.havsstierna@coor.com

Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

Klicka här http://hpr.to/j18241 för att söka tjänsten.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.