Regionchef patientkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Regionchef patientkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer - såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientkost utöver det konventionella?

Vi söker nu regionchef till vårt nya koncept på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och framtida verksamheter inom offentlig sektor, med anställningsstart i mitten av oktober.

Om rollen
Som regionchef kommer du att vara ytterst ansvarig för Coors nya koncept "måltider till patienter och anhöriga på sjukhus". Ditt ansvar täcker både ekonomiska delar liksom personalen samt att vara involverad i vidareutvecklig och försäljning av konceptet. Du kommer att möta medarbetare, kunder och leverantörer dagligen som kräver lyhördhet och god samarbetsförmåga liksom att arbeta med förbättringar och synergier tillsammans med andra chefer hos Coor.

Du kommer att vara en viktig del av ett nytt koncept och får möjlighet att bidra till dess vidareutveckling även hos andra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda och coacha direktrapporterande chefer
  • Kommunikation med medarbetare, kunder och leverantörer
  • Löpande ekonomiuppföljning, budgetarbete och rapportering
  • Personaladministration
  • Försäljningsarbete
Det är en heltidstjänst där du rapporterar till chefen för Coors svenska verksamhet inom mat och dryck och din arbetsplats ligger i Solna. Det kan bli aktuellt med vissa resor då du kan komma att träffa kunder i hela landet.

Vår kandidat
Detta är en roll för dig som har universitetsutbildning eller motsvarande, samt minst 5 års arbetslivserfarenhet från en chefsroll med fullt resultat- och budgetansvar samt vana att leda chefer. Det är en stark merit om du har erfarenhet från offentlig sektor och offentliga upphandlingar. Din svenska är god i tal och skrift. Du har förhandlingsvana och en digital mognad med vana att arbeta i flera system och program. Som regionchef arbetar du nära dina medarbetare, kunder och leverantörer, vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att visa följsamhet, samarbetsvilja och intresse för den verksamhet du arbetar i. Din kommunikation är tydlig och du har en naturlig känsla för god och professionell service. Vidare kan du ställa krav på din omgivning utan att tappa förmågan till empati. Du tycker också att det är viktigt att prestera och ser till att nå de förväntade resultaten.

Vi tror att du är en person som planerar och organiserar ditt arbete noggrant. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har mycket energi med förmåga att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör. Att arbeta tillsammans med andra ger dig påfyllning men du dras inte för att våga fatta beslut som kan vara obekväma om så behövs.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information vänligen kontakta anställande chef Jonas Parkvall på telefonnummer 010-559 65 99.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j12091

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 4 juli (14 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.