Receptionist till Solna, deltid

Receptionist till Solna, deltid

Brinner du för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
Som receptionist kommer du att bemanna receptionen hos vår kund i Solna och där ge 100% service och ett personligt och varmt värdskap. Du kommer att arbeta med att planera och ställa iordning inför möten och konferenser och förbereda och servera mat och dryck till våra konferensgäster. Rollen innebär ett samarbete med konferensverksamheten, där du är tillgänglig för och ger förstklassig service till våra gäster, du kommer även att vara behjälplig med teknik och möblering av konferenssittningar. Du kommer till viss del att arbeta med bokning och merförsäljning av konferenser och möten. Rollen är en deltidstjänst på 62 %, med möjlighet till utökad tjänst i framtiden.

Vår kandidat
Till denna tjänst söker vi dig som har ett naturligt sinne för service samt är utåtriktad, positiv och mycket professionell. Vi ser att du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, ser möjligheter och är positiv till utveckling. För att lyckas i denna roll bör du också vara lyhörd, noggrann och uppmärksam. Du har gymnasieutbildning och god datavana. Då vi har internationella besökare så är god kunskap i engelska ett krav. För att på bästa sätt kunna hjälpa och serva våra gäster i deras vistelse hos oss och i närområdet, så ser vi gärna att du har god lokalkännedom.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta:
Gruppchef Amie Gracia på 010-559 55 66

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag den 14 februari, urval och intervjuer sker löpande.

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.