Konferens/receptionspersonal deltid

Konferens/receptionspersonal deltid

Ditt nya arbete:
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att öppna eller stänga receptionen och ge 100% service och ett personligt och varmt värdskap, att planera och ställa iordning inför möten och konferenser, förbereda och servera mat och dryck till våra konferensgäster, vara flexibel, tillgänglig och ge förstklassig service till våra gäster och att vara behjälplig med teknik samt möblering av konferenssittningar. Du kommer till viss del att arbeta med bokning och merförsäljning av konferenser samt möten.

Din bakgrund:
Till denna tjänst söker vi dig som har ett naturligt sinne för service samt är utåtriktad, positiv och mycket professionell. Vi har höga krav på personliga egenskaper och vi ser att du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, ser möjligheter samt är positiv till utveckling. För att lyckas i denna roll bör du också vara lyhörd, noggrann och uppmärksam. Du ska ha lägst gymnasieutbildning och ha god datavana. Vidare så är mycket goda kunskap i engelska, god lokalkännedom.

För mer information är du välkommen att kontakta:
Gruppchef Amie Gracia på 010-559 55 66
Sista ansökningsdag den 6 september

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Reception, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 23 sept 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.