Kallskänka till Coors restauranger i Stockholmsområdet*

Kallskänka till Coors restauranger i Stockholmsområdet*

Är du nyfiken, orädd, älskar mat och att leverera service av hög kvalitet? Vill du utvecklas samt bidra till utveckling av Coors restaurangkoncept?

Nyfiken på Coors restaurangkoncept? Kika in här https://www.coor.se/facility-management/mat-dryck/

Om rollen
Vi söker nu kallskänkor som vill vara med och bidra till en utveckling av våra restauranger och team i Stockholm. Här finns en variation i matlagningen såsom sallad, smörgåsar och enklare bakning. Som kallskänka ansvarar du för kallköket samtidigt som har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket till restaurangen, cafét och catering
  • Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
  • Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
  • Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal
  • Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster
  • Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i någon av våra restauranger i Solna samt Stockholmsområdet och vi tillämpar en provanställning om 6 månader. Arbetstiden är förlagd vardagar, dagtid.

Vår kandidat
Vi ser att du har en utbildning inom hotell och restaurang samt en längre bakgrund inom restaurangbranschen och några års erfarenhet i rollen som kallskänka. Har du dessutom erfarenhet från bageri eller konditori är detta en fördel. Dina främsta arbetsuppgifter kommer dock att vara sedvanliga uppgifter för en kallskänka. Du talar och förstår svenska obehindrat, har goda kunskaper i engelska samt en god datorvana.

Din personlighet
Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Vi ser att du har en god känsla för det estetiska, är kreativ, prestigelös och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du är självgående med en hög ansvarskänsla och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors restauranger. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. Vid frågor om rollen vänligen kontakta Anna Svensson, anna.svensson@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet - från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

#tipspeng
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).