Kallskänka, Karolinska Universitetssjukhuet Solna

Kallskänka, Karolinska Universitetssjukhuet Solna

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors mest spännande verksamheter någonsin!

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det konventionella?

Vi söker nu en kallskänka till vårt kök som tillagar mat till alla patienter på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, med anställningsstart så snart som möjligt.

Om rollen
Som kallskänka arbetar du i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld men du dyker med glädje in i alla delar av köket. Detta är ett nytt koncept hos Coor som du kommer att vara en del av att vidareutveckla.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Självständigt förbereda och tillaga mat enligt gällande menyer och recept i kallköket
  • Handleda restaurangbiträden/köksbiträden som finns behjälpliga
  • Delaktig i att arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten så som utveckling av menyer och recept
De anställda i köket arbetar dagtid och helgarbete i olika omfattning kan förekomma. Arbetsplatsen ligger i Solna.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har utbildning inom kök och kallskänk med minst 5 års erfarenhet, gärna från en a la cartrestaurang. Din svenska är mycket god i tal och skrift och du har datorvana med erfarenhet av att arbeta i system och program. Vi ser det som meriterande om du talar ytterligare språk.

Personliga egenskaper
Som kallskänka arbetar du i en viktig funktion för sjukhuset där säkerhet, noggrannhet och service är självklarheter. Vi lägger stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Du är trygg i dina kökskunskaper och har ett sinne för detaljer. Du trivs i samarbete med andra och bidrar gärna aktivt till en arbetsplats med god stämning.

Vi tror att du är en person som får saker gjorda. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt överenskommelse inom gällande kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vårt uppdrag till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck i ett helt nytt koncept. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta köksmästare Tommy Westphal på telefonnummer 010-559 64 42.

Klicka här för att söka tjänsten.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.