Kökschef, Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Kökschef, Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientkost utöver det konventionella?

Vi söker nu en kökschef till vårt kök som tillagar mat till alla patienter på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, med anställningsstart i mitten av oktober.

Om rollen
Som kökschef kommer du att vara den som ansvarar för hela kökets drift med personalansvar över all kökspersonal som lagar mat till patienter och anhöriga. Ditt ansvar är både produktionen men även att vara kreativt ansvarig över menyer. Du ställs dagligen inför situationer som behöver lösas och trivs att arbeta i ett högt tempo med människor i fokus.

Du kommer att vara en viktig del i Coors nya koncept för patientkost och får möjlighet att bidra till konceptets vidareutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda och fördela arbetet i köket
  • Delta i matlagningsarbetet
  • Bemanning, schemaläggning och rekrytering
  • Personaladministration
  • Löpande ekonomiarbete och budgetansvar
De anställda i köket kommer att arbeta dagtid. Helgarbete i olika omfattning förekommer i samtliga scheman. Arbetsplatsen ligger i Solna.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har restaurangskola samt utbildning inom miljö och hälsa, samt tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll som kökschef eller köksmästare. Det är en merit om du även har vidareutbildning inom köksekonomi, personaladministration och sjukhuskost och dessutom har arbetat i ett kök i en offentlig verksamhet. Du har en digital mognad och vana att arbeta i system och program. Din svenska är god i tal och skrift och vi ser det som meriterande om du talar ytterligare språk.

Som kökschef leder du arbetet i köket och fördelar de dagliga uppgifterna, coachar medarbetare och rycker själv in där det behövs. Vi lägger därför stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Din kommunikation är tydlig och du har en naturlig känsla för god och professionell service. Du tycker att det är viktigt att prestera och ser till att nå de förväntade resultaten.

Vi tror att du är en person som planerar och organiserar ditt arbete noggrant. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vårt uppdrag till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck på ett helt nytt koncept. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Kontaktuppgifter och övrig information

Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Johan Lundblad på telefonnummer 010-559 64 86.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j12089

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 4 juli (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.