Gruppchef måltidsvärdar, Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Gruppchef måltidsvärdar, Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientkost utöver det konventionella?

Vi söker nu en gruppchef för måltidsvärdarna till ca 20 vårdenhetskök på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, med anställningsstart i mitten av oktober.

Om rollen
Som gruppchef kommer du att vara en spindel i nätet med stort personalansvar över ca 30 måltidsvärdar som ser till att patienterna och deras anhöriga får rätt mat i rätt tid på vårdenheterna. Måltidsvärdarna hanterar maten från leverans till servering och har den dagliga kontakten med både patienter och vårdpersonal. De utför all service i samband med måltiden som t ex beställningar, uppläggning och servering av lunch och middag samt komponering av mellanmål. Ditt ansvar är att hela kedjan från köket till patient fungerar och att alla är nöjda. Du ställs dagligen inför situationer som behöver lösas och trivs att arbeta i ett högt tempo med människor i fokus.

Du kommer att vara en viktig del i Coors nya koncept för patientkost och får möjlighet att bidra till konceptets vidareutveckling.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Leda och coacha måltidsvärdar ute på vårdenheterna
  • Kommunikation mellan vårdenheter och köket
  • Bemanning och rekrytering
  • Personaladministration
  • Löpande ekonomiarbete med budgetansvar
  • Uppdatering av hemsida gällande menyer
Måltidsvärdarna kommer att arbeta dagtid. Helgarbete i olika omfattning förekommer i deras scheman. Arbetsplatsen ligger i Solna.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande, samt tidigare arbetslivserfarenhet av att leda ett större team inom t ex restaurang, dagligvaruhandeln, hotell eller annan serviceverksanhet. Din svenska är god i tal och skrift. Du har en digital mognad och vana att arbeta i system och program. Vi ser det som meriterande om du talar ytterligare språk.

Som gruppchef arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset. Vi lägger därför stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Din kommunikation är tydlig och du har en naturlig känsla för god och professionell service. Du tycker att det är viktigt att prestera och ser till att nå de förväntade resultaten.

Vi tror att du är en person som planerar och organiserar ditt arbete noggrant. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Kontaktuppgifter

Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Linda Höglund på telefonnummer 010-559 66 52.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j12086

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 4 juli (16 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.