Chaufför cateringverksamheten, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Chaufför cateringverksamheten, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Chaufför till vår cateringverksamhet

Under hösten startade vi en ny cateringavdelning på Karolinska Universitetssjukhuset och söker nu en chaufför för cateringverksamheten. Är du noggrann och punktlig och vill leverera vår mat till kunderna? Just nu söker vi dig som vill vara och göra vår cateringverksamhet möjlig i vår nyaste leverans hos en av våra fantastiska kunder.

Ditt nya arbete
Som chaufför kommer du att vara med och förbereda de leveranser som ska till kunderna och även se till att de kommer dit. Kunderna finns både i huset men även utanför så du kommer att använda en av våra bilar vid leverans.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Förbereda de dagliga leveranserna
  • Transportera den beställda maten till kund
Tjänsten är heltid och placerad på Karolinska Universitetssjukhuset med tillträde omgående. Arbetstiderna är förlagda dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som har svenskt körkort för personbil och gärna har erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Din personlighet
Du är en ansvarsfull person med ordningssinne som tycker om att komma i tid. Du har förmågan att hantera olika typer av människor och att tycker om att ge service.

Känner du igen dig? Skicka in din ansökan idag!

Kontaktuppgifter och ansökning
Vill du veta mer om rollen kan du kontakta Erik Sandmark på 010-559 64 05.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt och tjänsten kann komma att stängas ner tidigare när vi hittar vår stjärna.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 4 jan 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.