Ansvarig specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Ansvarig specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientkost utöver det konventionella?

Vi söker nu en ansvarig för specialkost i vårt kök som tillagar mat till alla patienter på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, med anställningsstart i mitten av november.

Om rollen
Som ansvarig specialkost säkerställer du att verksamheten producerar korrekt specialkost enligt kundbeställning till den höga säkerhet som gäller för denna typ av kost. Detta är ett nytt koncept inom Coor som du kommer att vara en del av att vidareutveckla.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Samordna och fördela arbetet i dietköket
  • Ansvar för att skapa samtliga menyer för specialkost med recept
  • Dialog med sjukhusets dietister
  • Vidareutbilda medarbetare inom området
  • Själv delta i matlagningsarbetet
De anställda i köket kommer att arbeta dagtid. Helgarbete i olika omfattning förekommer i samtliga scheman. Arbetsplatsen ligger i Solna.

Vår kandidat
Detta är en intressant roll för dig som är nyexaminerad dietist eller kock med påbyggnadsutbildning inom specialkost. Du har tidigare erfarenhet av arbete i storköksdrift inom vård och omsorg. Din svenska är god i tal och skrift. Du har datorvana och viss vana att arbeta i system och program.

Som ansvarig specialkost arbetar du i en viktig funktion för sjukhuset där säkerhet, noggrannhet och service är självklarheter. Vi lägger stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Du är trygg i dina kunskaper inom både köksarbete och näringslära samt har ett sinne för detaljer. Du trivs i samarbete med andra och bidrar gärna aktivt till en arbetsplats med god stämning. Med din energi och positiva inställning kan du hantera din omgivning på ett föredömligt sätt.

Vi tror att du är en person som får saker gjorda. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du är mycket noggrann med detaljer men har även förmåga att få saker gjorda.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vårt uppdrag till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck i ett helt nytt koncept. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Kontaktuppgifter och övrig information

Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Johan Lundblad på telefonnummer 010-559 64 86.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j12069

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna: http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 4 juli (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.