Timanställning, Servicemedarbetare Loka...

Timanställning, Servicemedarbetare Loka...

Vi söker nu fler stjärnor till vår lokalvårdsleverans på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Först och främst hjälper du dem som jobbar inom vården att göra det de gör allra bäst - rädda liv. En typisk medarbetare hos oss är stolt över detta och känner att det bidrar till ett bättre samhälle och en bra känsla inför och efter en arbetsdag.

Vi söker nu medarbetare för timanställning.

Arbetsplatsen
De nya byggnaderna på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. För lokalvården innebär det bland annat lättstädade ytor och smarta logistiklösningar. Städcentralen förser hela sjukhuset med rengjorda och städklara städvagnar för att möta vårdens höga hygienkrav. Hos oss är arbetsmiljön i fokus och vad det gäller ergonomiska arbetsredskap kommer du att få bästa möjliga förutsättningar.

För samtliga medarbetare som arbetar i Coors serviceleverans på sjukhuset ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med vårdpersonal, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner.

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och gruppledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården på sjukhuset. Arbetsuppgifter är bl.a. städning av vårdlokaler med olika hygienkrav, städning av kontor och övriga personalytor, hantering av städvagnar och material i städcentralen, golvvård samt storstädning.

Vad vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vem i söker
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från arbete inom lokalvård. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i sjukhusmiljö och operationssalar, erfarenhet av renrumsstädning och/eller erfarenhet av storstädning alternativt golvvård. För att söka denna tjänst måste du ha fyllt 18 år.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både patienter, anhöriga och vårdpersonal, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du behöver ha en positiv grundattityd och tycka om att jobba i team. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet och följsamhet.

Kontakt och övrig information
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker i turordning. Önskar du mer information är du välkommen att mejla till: rekrytering.karolinska@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

<p>Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och

är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av

glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller

offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter

att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att

fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även

viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges

Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.</p>