Teletekniker till Coor på Karolinska i...

Teletekniker till Coor på Karolinska i...

Är du en erfaren teletekniker med passion för teknik? Vill du jobba på en arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift samtidigt som du bidrar till att vården kan utföra sitt viktiga uppdrag? Då är det här rollen för dig!

Om rollen

Som teletekniker kommer du att arbeta både självständigt och i team för att säkerställa telesystemens funktion. Det nybyggda sjukhuset är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Rondering, tillsyn och skötsel av telesystem.
 • Installation av nya nätverksutrustningar.
 • Support till konferensens AV-teknik.
 • Felavhjälpande underhåll inom fastighetstekniska system.
 • Planerat underhåll.
 • Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter.
 • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
 • Beredskap på HSP och LSP system.
Jour, beredskap och skift kan bli aktuellt i tjänsten. Anställningsstart omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har:
 • Eftergymnasial utbildning med inriktning el-/teleteknik eller KNX-utbildning.
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet inom området.
 • Tidigare erfarenhet av felsökning och förebyggande arbete i telesystem.
 • Tidigare erfarenhet från registrering av CadBim och Elkoda.
 • Arbetat med fiberinstallationer och patchning av dessa.
 • Drift av centralursanläggningar.
 • God svenska i tal och skrift.
 • Mycket god datorvana.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med konferensteknik, KNX-system Siemens Desigo CC, Schneiders styrsystem Vijeo samt erferenhet från drift av högspänningsanläggning samt reservkraft.

Personliga egenskaper
Då du har mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer, ställs höga krav på god social förmåga. Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och tar dig an ditt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt.

Du har passion för tekniken och strävar efter att ha kontroll över de teletekniska systemen. Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet.

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vår vision är att leverera meningsfull service som överträffar förväntningar, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Österlund på telefonnummer 070-627 18 89.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges
Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.