Vi söker nu fler stjärnor till vår logistikleverans på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Först och främst hjälper du dem som jobbar inom vården att göra det de gör allra bäst - rädda liv. En typisk medarbetare hos oss är stolt över detta och känner att det bidrar till ett bättre samhälle och en bra känsla inför och efter en arbetsdag.

Arbetsplatsen
De nya byggnaderna på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. För Servicelogistik innebär det bland annat att arbetssättet utgår från samma försörjningsprinciper som vårdverksamheten arbetar efter - Just-in-time-leveranser, minimal lagerhållning och korta ledtider. Rätt sak ska finnas på rätt plats, i rätt tid och i rätt mängd.

Teamet inom Servicelogistik består totalt av ett 30-tal medarbetare. Du kommer att arbeta i en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp och tillsammans med dina kollegor arbetar du med att leverera service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass.

Logistikteamet arbetar dygnet runt med olika sorters scheman. För de tjänster vi önskar tillsätta är arbetstiden primärt förlagd mellan kl. 06.00-18.00. Helgarbete i olika omfattning förekommer i samtliga scheman.

Arbetsuppgifter
Som Servicevärd kommer du, tillsammans med dina kollegor, delta i dagliga avstämningsmöten, hantera beställningar, ta emot och leverera varor och gods, fylla på Just-In-Time förråd, hantera textilflödet och farligt avfall, samt utföra akuta leveranser. Teamet arbetar även proaktivt med förbättringsarbete samt identifierar och säkerställer samverkan mellan olika uppdrag och tjänster.

Arbetsuppgifternas karaktär gör att man rör sig mycket under en arbetsdag, ofta uppemot 25 000-27 000 steg/dag, så för att du ska trivas i den här rollen är det viktigt att du har mycket god kondition.

Vad vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats och vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling.

Vem vi söker
Detta är en spännande roll för dig som har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, samt tidigare arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke, t ex inom restaurang, butik eller som väktare. Du har god datorvana (Office-paketet) och känner dig bekväm med att arbeta i system och program. Din svenska och engelska är god i tal och skrift.

Som Servicevärd arbetar du vårdnära därför lägger vi stor vikt på förmågan att visa följsamhet och förståelse för att det är vården vi hjälper. Du har förmågan och viljan att växla mellan arbetsuppgifter och tycker om att arbeta i en kontinuerligt föränderlig miljö med högt tempo. Du är trygg i dig själv, trivs i samarbete med andra och har en naturlig känsla för god och professionell service.

Vi ser att du är en person som planerar och organiserar ditt arbete noggrant, arbetar metodiskt och har en väl utvecklad prioriteringsförmåga.

Kontakt och övrig information
Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan. Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att mejla till: pia.segerros@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

<p>Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och

är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av

glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller

offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter

att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att

fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även

viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges

Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.</p>