Medarbetare Logistikcentral

Medarbetare Logistikcentral

Vi söker nu fler stjärnor till vår logistikcentral på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Först och främst hjälper du dem som jobbar inom vården att göra det de gör allra bäst - rädda liv. En typisk medarbetare hos oss är stolt över detta och känner att det bidrar till ett bättre samhälle och en bra känsla inför och efter en arbetsdag.

Arbetsplatsen
Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett modernt och tekniskt avancerat sjukhus. För logistikcentralen innebär det bland annat att arbetssättet utgår från samma försörjningsprinciper som vårdverksamheten arbetar efter - Just-in-time-leveranser, minimal lagerhållning och korta ledtider. I alla moment i logistikkedjan strävar vi efter effektiva flöden och att addera värde till vår kund.

Teamet på logistikcentralen består totalt av ett 20-tal medarbetare. Du kommer att jobba i en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp och tillsammans med dina kollegor arbetar du med att leverera service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass.

För de tjänster vi önskar tillsätta är arbetstiden primärt förlagd mellan kl. 06.00-18.00. Helgarbete i olika omfattning förekommer i samtliga scheman.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i teamet kommer du, tillsammans med dina kollegor, bland annat utföra mottagning, kvittering, scanning, registrering, omlastning och sortering av inkommande gods, hantera och leverera post och gods samt hantera avfall såsom wellpapp, brännbart avfall, plast etc. Teamet utför även flyttar mellan sjukhusets avdelningar.

Vad vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats och vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling.

Vem vi söker
Detta är en spännande roll för dig som har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, samt tidigare arbetslivserfarenhet av serviceyrket. Din svenska och engelska är god i tal och skrift.

Logistiksystemen på sjukhuset är i hög grad automatiserade, varför vi ser att du är nyfiken och visar intresse för att arbeta med ny teknik samt har god datorvana (Office-paketet).

Vi ser det som meriterande om du har truckbehörighet (A-B-D1) och/eller erfarenhet av arbete på godsterminal och/eller godsmottagning. Arbetet avser ej lagerverksamhet.

Som medarbetare på logistikcentralen arbetar du vårdnära därför lägger vi stor vikt på förmågan att visa följsamhet och förståelse för att det är vården vi hjälper. Du har förmågan och viljan att växla mellan arbetsuppgifter och tycker om att arbeta i en kontinuerligt föränderlig miljö med högt tempo. Du är trygg i dig själv, trivs i samarbete med andra och har en naturlig känsla för god och professionell service.

Vi ser att du är en person som planerar och organiserar ditt arbete noggrant, arbetar metodiskt och har en väl utvecklad prioriteringsförmåga.

Visst låter det spännande? Skicka in din ansökan och hör gärna av dig om du har några funderingar.

Kontakt och övrig information
Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan. Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att mejla till: jasmina.mujcinovic@coor.com
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag Löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

<p>Coor har fått det stora förtroendet att leverera service

till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en

chans till ett jobb i ett av våra största och mest spännande kontrakt någonsin!

Här blir du en del av ett nybyggt team som tillsammans levererar service i

stjärnklass så att vården kan fokusera på patienten.</p>

<p>De nya byggnaderna på Karolinska Universitetsjukhuset Solna är ett av världens mest moderna och

tekniskt avancerade sjukhus. Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av

arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Vi ansvarar för

de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra

sitt livsviktiga uppdrag. Totalt har vi ca 330 medarbetare i mer än 70 olika yrkesroller i vårt serviceteam.</p>

<p>Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder

fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra

förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt med

kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och

nyttja din fulla potential. För dig som nyanställd har vi ett introduktions-

och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya

arbetsplats. </p>

<p>I vår serviceleverans till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats. </p>

<p>Vår vision är att leverera service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! </p>

<p>På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors

uppdrag på Nya Karolinska Solna: <a href="http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna" rel="nofollow">http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna</a></p>