CRM-koordinator med SoMe-ansvar

CRM-koordinator med SoMe-ansvar

Vill du jobba i ett ambitiöst och förändringsbenäget marknadsteam med stor chans till personlig utveckling, tillsammans med ett gäng engagerade kollegor som har roligt på jobbet?

Nu ges du chansen på ett spännande företag med stark tillväxt och ambitiösa mål, med siktet inställt på att bli den ledande globala aktören inom innovativa mat- och kaffelösningar på arbetsplatser.

Låter det intressant? Sök nu, vi behöver dig!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen ansvarar du för att driva och vidareutveckla Convinis CRM-arbete likväl som vår kommunikation i sociala medier och i våra egenägda kanaler - på convini.se, i vår egen Conviniapp och i våra Convinibutiker.

Arbetet sker inom ramarna för Convinis Brand Manual och digitala Playbook, i tätt samarbete med övriga i teamet och våra byråer. Rollen kräver både kreativ höjd och analytisk förmåga - du ser mönster och beteenden i data och du har en väl utvecklad känsla för hur du baserat på dina insikter kan skräddarsy träffsäkra kampanjer likväl som engagerande inlägg. Du trivs med att idéea, kreera och anpassa både kampanjer och SoMe-inlägg utifrån olika kanaler och målgrupper.

Enklare digitalt material producerar du på egen hand och mer omfattande produktioner briefar och beställer du inhouse eller av våra byråer. Rollen rymmer även viss koordinering och beställning av fysiskt marknadsmaterial.

Vi söker en kreativ stjärna med ett analytisk sinne som vill växa och vidareutvecklas tillsammans med oss!

Som person är du en hybrid talang med ena foten i det kreativa och den andra i att få alla detaljer på plats. Du är strukturerad och arbetar datadrivet för att skapa kundvärde och affärsnytta. Du är vass på uppföljning och analys, på samma gång som du brinner för att spåna idéer och våga testa nytt, för att ständigt dra lärdom, justera och vidareutveckla.

För att trivas i rollen är du en självgående doer som proaktivt håller dig uppdaterad och ajour inom sociala medier och digital utveckling. Du är positiv, social och prestigelös. Du trivs med att arbeta i högt tempo, att driva projekt tillsammans med kollegor från andra avdelningar, att vara med där det händer och inte minst att ha kul på jobbet. Med stor nyfikenhet, nytänkande idéer och kunskap i digital marknadsföring har du möjlighet att växa och utvecklas och bli ett tydligt tillskott i teamet!

Du har relevant utbildningsbakgrund och vi tror att du kanske har några års erfarenhet av arbete i liknande roll.

Vad erbjuder vi

Du blir en del av ett marknadsteam om fem personer som är engagerade, drivna och stolta över sitt arbete. Du erbjuds en intressant och utmanande tjänst i ett kraftigt expanderande företag med en spännande resa framför sig.

Rekryteringen gäller en heltidsanställning med start så snart som möjligt under hösten.

Är detta du?

Är du sugen att anta utmaningen och växa tillsammans med oss? Skicka oss din ansökan!

Vi anställer så snart rätt person dyker upp, så vänta inte!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 sept 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini är originalet och Europas ledande leverantör av smarta, obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser. Vår mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och prestera bättre. Med Convini på arbetsplatsen får de anställda smidig och hållbar tillgång till energi i form av luncher, mellanmål, kaffe och frukt, 24/7.

Convini grundades 1995 och finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö med omnejd och sedan 2019 i Berlin. Våra butiker och kaffemaskiner gör arbetsdagarna mer energifyllda för hundratusentals medarbetare varje dag. Med fler än 1600 smarta butiker är vi störst i Europa. Och, vi växer så det knakar!