Digital marknadskoordinator med eventansvar (vikariat)

Digital marknadskoordinator med eventansvar (vikariat)

Digital marknadskoordinator med eventansvar (vikariat)

Är du en digital first? Har du koll på sociala medier, digitala trender och vet hur man skapar engagemang oavsett kanal? I så fall är det här ett kul och spännande jobb för dig!

Det blir som vi är

Människorna som är Convini skapar framåtrörelse och tar vårt koncept till nya nivåer. För att kugga i vår kultur ska du vara en lika nyfiken och passionerad relationsbyggare som vi är. Du är en modig lagspelare som bidrar till vår höga energinivå och vår vision. En varm, bjussig person som både delar kunskap och ger service utöver det vanliga. Vi erbjuder dig en resa i personlig utveckling - med lika stolta och engagerade kollegor som du. Starka personligheter som triggas av ansvaret, de tydliga prestationskraven, skrattfaktorn på jobbet och friheten att pussla ihop arbetsdagarna efter eget huvud. Mer om Convini hittar du här: www.convini.se

Ditt uppdrag

Vi söker en hybrid talang med ena foten i det kreativa och den andra i att få alla detaljer på plats. Du älskar färg och form och har goda kunskaper i att arbeta framgångsrikt med webb och sociala medier. Du brinner för starka idéer och gillar lika mycket att genomföra och följa upp dem! Du kommer att arbeta i ett förändringsbenäget och framåtlutat marknadsteam i ett nära samarbete med våra säljare, övriga Convinikollegor och externa byråer.

Vår målgrupp är både inom B2B och B2C. Vår nya webb är navet i vår kommunikation och i vår digitala marknadsstrategi. Du kommer att involveras i massor av olika pågående uppdrag, satsningar och inte minst digitala projekt, som tex vidareutveckling av vår uppskattade Conviniapp.

Du är

Självgående, initiativrik och har ett välutvecklat strategiskt tänk. Du är innovativ, nyfiken, social och prestigelös. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att vara med där det händer och inte minst att ha kul på jobbet!

Du Gör

Du briefar, beställer och koordinerar våra lite större reklamproduktioner gentemot vår byrå likväl som att du på egen hand producerar mindre trycksaker och digitalt material på egen hand. Du initierar, publicerar och analyserar vårt arbete i sociala medier. Du är även med och vidareutvecklar vår digitala mediestrategi. I rollen ingår även att koordinera, planera och projektleda våra olika mässor och event.

Du Kan

Du har relevant utbildning inom marknadsföring/media och kommunikation och gärna några års erfarenhet av arbete på en marknadsavdelning. Du en fena på Photoshop och InDesign. Har du dessutom koll på Hubspot är det ett stort plus, men inget krav.

Är detta du? Är du sugen att anta utmaningen och växa tillsammans med oss under ca 12+ månader framöver? Skicka oss din ansökan!

Rekryteringen gäller ett föräldravikariat, med start i augusti 2018. Vi anställer så snart rätt person dyker upp, så vänta inte!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Convini Sverige AB
Hemsida http://www.convini.se
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)