Digital marknadskoordinator (vik)

Digital marknadskoordinator (vik)

Vill du jobba i ett litet, förändringsbenäget och framåtlutat marknadsteam, i ett nära samarbete med externa byråer och engagerade kollegor som har roligt på jobbet? I ett företag med stark tillväxt där det finns chans till utveckling? Toppen! Sök nu, vi söker dig!

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för att skapa kreativ och vass grafisk kommunikation gentemot både kunder och konsumenter utifrån Convinis varumärkesriktlinjer. Du producerar digitalt material och mindre trycksaker på egen hand och du tar fram relevant och engagerande innehåll till våra olika kanaler. Du är delaktig i det kreativa arbetet kring våra sociala medier och är med och vidareutvecklar vår webbplats likväl som vår digitala mediestrategi. För rätt person finns utrymme att arbeta med att skapa innehåll till vår webb, våra sociala medier, externa pressreleaser, nyhetsbrev etc. Stort som smått!

Vår målgrupp är bred och vi riktar oss både gentemot konsumenter (B2C) och beslutsfattare (B2B). Vår webb är navet i vår kommunikation och i vår digitala marknadsstrategi.

Vi söker en hybrid talang med ena foten i det kreativa och den andra i att få alla detaljer på plats. Du älskar färg och form och har erfarenhet av och ett öga för formgivning. Du har goda kunskaper i att arbeta framgångsrikt med webb och sociala medier. Du brinner för starka idéer och gillar lika mycket att genomföra som att följa upp!

För att trivas i rollen är du självgående och proaktiv. Du har ett tydligt eget driv, en initiativförmåga och ett välutvecklat strategiskt tänk. Du är innovativ och nyfiken, social och prestigelös. Du trivs med att arbeta i högt tempo, att vara med där det händer och inte minst att ha kul på jobbet!

Du är nyfiken och håller dig ständigt uppdaterad och ajour inom sociala medier och digital utveckling. Det är ett plus om du har ett personligt intresse för frågor inom mat & dryck och hälsa & välmående.

Du har relevant utbildningsbakgrund och vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet av arbete i liknande roll. Du är en god kommunikatör med känsla för både färg, form, språk och tonalitet och du är en fena på In Design. Har du dessutom koll på Hubspot är det ett plus men inget krav.

Vad erbjuder vi

Du blir en del av ett energiskt marknadsteam om fem personer som är engagerade, flexibla och stolta över sitt arbete. Du erbjuds en intressant och utmanande tjänst i ett kraftigt expanderande företag som har en spännande resa framför sig.

Rekryteringen gäller ett föräldravikariat på 50% med start per omgående.

Är detta du?

Är du sugen att anta utmaningen och växa tillsammans med oss under ca 12+ månader framöver? Skicka oss din ansökan!

Vi anställer så snart rätt person dyker upp, så vänta inte!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 27 dec 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini är en helhetsleverantör för energi på arbetsplatser. Vi erbjuder både flexibla måltidslösningar och skräddarsydda cafélösningar - gott, enkelt och bekvämt. Vi servar kunder i ca 15 städer från våra kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi växer hela tiden.

Vi installerar och tar sedan fullt ansvar för att sköta om utrustningen. I specialbyggda bilar besöker vi er så ofta som det behövs och fyller på ur vårt breda sortiment som ständigt uppdateras med välkända varumärken och spännande nyheter.

Vår mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och fungera bättre. Med oss på jobbet har personalen bekväm tillgång till mat och kaffe. Dygnet runt finns vi där med mättande luncher och nyttiga mellanmål i lunchrummet. För att inte tala om gott, uppiggande kaffe till fikapauser och möten.