Ekonomiassistent till Constrera AB

Ekonomiassistent till Constrera AB

Har du några års erfarenhet som ekonomiassistent och vill arbeta inom ett modernt företag med stark tillväxt? Nu finns en möjlighet för dig som gillar siffror, är positiv och prestigelös.

Om tjänsten som Ekonomiassistent
Constrera AB är ett byggföretag, som arbetar med total- och utförandeentreprenader inom både nybyggnation och ROT. Vi jobbar uteslutande med företagskunder, och inriktar oss mot samhällsbyggnation. Vi har för närvarande fyra bolag inom koncernen plus ett intressebolag som vi administrerar.

Ditt huvudfokus kommer att vara inom leverantörsreskontran, bl a kontering av fakturor, betalningar, avstämningar, bokslut, registervård etc. Du hjälper till med kundreskontra, löpande bokföring och viss löneadministration. Du har även hand om kontorsstöd såsom beställning av kontorsmaterial och fika/lunch, hanterar parkeringar och behörigheter till lås- och larmsystem samt håller ordning och reda i konferensrum och andra ytor och tar emot de besökare vi har. Du har därför en central och uppskattad roll hos oss. Du arbetar närmast redovisningsekonomen och rapporterar till ekonomichefen.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet som ekonomiassistent, trivs i rollen och vill arbeta 75-80%. Du har troligtvis en ekonomisk gymnasieutbildning i grunden. Har du erfarenhet av byggbranschen och har arbetat med omvänd moms och löneadministration är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är ordningsam och noggrann när det gäller siffror. Du är trygg i dig själv, social och positiv och bidrar gärna till vårt fina arbetsklimat. Du är också prestigelös och trivs i en varierad roll där du kan ta tag i arbetsuppgifter du ser behöver göras.

Vad erbjuder vi dig?
Constrera är ett stabilt, modernt företag under stark tillväxt som vill verka för att förbättra byggbranschen genom ökad samverkan i olika led. Vi har i dagsläget ca 30 medarbetare varav 5 personer på kontoret, men förstärker regelbundet med externa resurser periodvis under projekten. Vi månar om vår personal, erbjuder olika förmåner som resor och trivselskapande aktiviteter samt goda villkor i övrigt. Vi flyttar i juni till nya fina lokaler i Frösundavik. Tjänsten är på deltid, 75-80% och vi ser gärna att du är på plats dagligen.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Constrera AB med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-65 33 06 eller anette.eriksson@adecco.se. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 25 april.

Välkommen med din ansökan!

Constrera är ett byggföretag som erbjuder byggprojektledning med slimmad overhead, nytänkande processtyrning och förstklassiga medarbetare. Det ger våra kunder vinster som optimerad ekonomi och en riskhantering som är bäst i branschen. Enligt oss är öppenhet och konstruktiv dialog, förutsättningar för lyckade samarbeten och projekt. Vi vet vad vi vill och vilka vi vill göra det med - andra som känner likadant.

Bolaget har idag 30 medspelare - både anställda och heltidsanlitade konsulter. Utöver denna kärntrupp har vi en hel bransch med handplockade experter och specialister till vårt förfogande.
Constrera ligger långt fram när det gäller transparens, kundvård och digitalisering; digitala verktyg för processtyrning för att vara mer specifik. Vi har skaffat oss ett rykte om att vara rätt val för komplicerade projekt med stora krav på speciallösningar och högsta internationella säkerhetsstandard. Vår praktiska erfarenhet inom dessa nischer kommer från projekt som vårdboenden, lokaler för medicintillverkning/forskningslaboratorier och datahallar.
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.