Mjukvaruutvecklare sökes till Conmore

Mjukvaruutvecklare sökes till Conmore

Vill du jobba på ett värderingsdrivet IT- konsultbolag som erbjuder Sveriges bästa medarbetarförmåner? Gillar du att jobba i utmanande projekt med nästa generations teknik och produkter? Gillar du test och programmering?
Då har vi jobbet för dig, Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du att delta i alla faser av produktutvecklingen. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar allt från kravnedbrytning, design och test. Se över vad funktioner gör och ska göra, vilket syfte samt test utav detta. Du kommer att arbeta med agila metoder samt kodning.
Jobbet inkluderar också kontakter med underleverantörer och andra tvärfunktionella gränssnitt.

Din profil

För att passa in i denna roll ser vi gärna att du är pedagogisk lagd och trivs att driva dina egna processer framåt.

Skalkrav:
Högskole eller civilingenjörs utbildning inom t.ex. Data, Teknisk fysik eller motsvarande.
Vi ser med fördel att du har arbetslivserfarenhet
C/C++
Kunskaper i ett av följande: Matlab eller Simulink
Svenska/Engelska i tal och skrift

Meriterande:
Python
Erfarenhet inom batteriutveckling eller elektrifiering
Körkort B

Vidare ser vi att du är strukturerad, kvalitetsmedveten, drivande och kommunikativ

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Fernando Carrasco
Telefon 0722452284
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Conmore är ett teknikkonsultbolag som arbetar med innovation och produktutveckling. Här får du arbeta med utmanande uppdrag där tekniken är i framkant. Företaget arbetar med flera spännande uppdrag inom produktutveckling såsom mekanisk konstruktion, projektledning samt el och mjukvaruutveckling.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.