Junior Key Account Manager

Junior Key Account Manager

Vill du utvecklas i ett dynamiskt företag med ett internationellt och unikt varumärke och samtidigt ha kul på jobbet? Hos Nikon får du chansen att inleda och växa din karriär!

Rollen
Som Junior KAM på Nikon är du en relationsbyggande person. Du kommer vara en viktig och drivande del av den svenska säljorganisationen med placering i Solna.
Fokus i denna roll är att underhålla och utveckla relationen med befintliga kunder. I rollen ingår initialt att ta ansvar för några av Nikons lite mindre kunder på den svenska marknaden för att på sikt få alltmer ansvar och möjligheten att jobba med de större kunderna där du har det strategiska ansvaret för att utveckla kundens engagemang i Nikons produkter. Du skapar genom en tät och proaktiv dialog med kunderna nya och spännande affärsmöjligheter.
Du rapporterar till National Account Manager och ingår i det svenska försäljningsteamet som består av tre personer. Med kunskap och ett brinnande engagemang ser du till att dina kunder hela tiden är informerade om fakta, nyheter och förändringar.

Vem är du?
Nikon söker dig som har akademisk utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller liknande. Du har kanske nyligen tagit examen eller jobbat något eller några år och känner att det är dags att gå vidare till en roll som utvecklar och utmanar dig. Du trivs i en roll som ställer höga krav på din analytiska förmåga och din förmåga att övertyga och presentera. Din nyfikenhet och kunskap vad gäller ekonomiska samband gör att du har förutsättningar för att förstå affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Du är strukturerad, duktig på att i både svenska och engelska uttrycka dig i tal och skrift och vass på att hantera Office programmen.

Nikon söker nu en ambitiös och initiativrik lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad. Nikon kan erbjuda en mycket stark produktportfölj som hela tiden utvecklas och en framgångsrik och spännande framtid inom företaget.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Nikon tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Nikon och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter, Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.
Mer info
Kontaktperson Jens Holmberg
Telefon 070 377 06 20
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nikon grundades i Japan 1917 och är världsledande inom digital optik och precisionsoptik.

Nikon finns i dag representerat över hela världen med sina prisbelönta produktserier inom kameror och objektiv.

Nikon Corporation är noterat på Tokyobörsen och sysselsätter mer än 25 000 personer. Nikon Sweden – Filial till Nikon UK Ltd är idag en av nordens ledande kameraleverantör och har sitt huvudkontor i Solna.