Business Controller

Business Controller

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att i första hand stödja affärsansvariga, produktchefer och kundansvariga med beslutsunderlag, diverse analyser, rapporter och agera bollplank inom Non Food och Livs. Främst med varumärken som Duck, Mr Muscle, Glade, Kellogg´s, Pringles, Ariel och Lenor. Tjänsten innebär även en del externa kontakter med Arvid Nordquists varumärkesägare. Utöver detta så är du delaktig i finansiella processer såsom budget, prognos, månadsbokslut, rapportering, samt i det kort- och långsiktiga planeringsarbetet. En viktig del av uppdraget är utvärdering av marknadsinvesteringarnas effektivitet. Som Business Controller kommer du att arbeta verksamhetsnära och fokusera på att förbättra och effektivisera rutiner och processer.

Det är viktigt att du som Business Controller skapar ett mervärde i rapporteringen genom djupgående och framåtriktade analyser. Du ingår i ekonomiavdelningen och rapporterar till Finance Manager.

Vem är du?
Arvid Nordquist söker dig som är civilekonom eller motsvarande med cirka 2-3 års erfarenhet som Business Controller. Erfarenhet av dagligvarubranschen och globala koncerner är meriterande. Du skall ha mycket god systemförståelse och gärna erfarenhet av SAP och BW. Du har även mycket goda kunskaper i Excel och du ska kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Som person är du positiv, nyfiken och initiativtagande. Du har en utpräglad analytisk förmåga och är affärs- och resultatorienterad. För att lyckas i rollen är du kommunikativ och pådrivande i ditt sätt och ser möjligheter. Vi söker en flexibel person som trivs i en händelserik miljö där arbetstempot stundtals kan vara högt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kan Arvid Nordquist erbjuda dig?
Du erbjuds möjligheten att utveckla Arvid Nordquists framgångsrika resa ytterligare i en spännande och utmanande roll. Du får jobba med starka varumärken som du känner igen från butikshyllorna och du får möjligheten att växa och utvecklas i en affärsnära roll som erbjuder omväxling, många kontaktytor och ett tydligt internationellt inslag. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor i Solna.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26
91.
Mer info
Kontaktperson Jens Holmberg
Telefon 0703770620
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 260 medarbetare runt om i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna - samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Läs gärna mer påhttp://www.arvidnordquist.se