Digital Projektledare till vår kund i Solna

Digital Projektledare till vår kund i Solna

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en digital projektledare för ett deltids uppdrag (upp till 60%) hos vår kund i Solna. Tjänsten kommer att tillsättas 1 mars och pågå till årsskiftet, med möjlighet till förlängning för rätt person. Då detta är en deltidstjänst är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning.

I arbetet ingår att:
  • Ta ansvar och koordinera den digitala projektledningen för kunden
  • Delta och dokumentera i möten med kunden och andra entreprenörer
  • Granska och hantera dokument
  • Assistera projektledaren med att ta fram dokumentation i enlighet med tidsplanen
Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av projektledning och dokumenthantering. Meriterande om du har arbetat med projekt- och dokumenthanteringssystem så som CHAOS, ProjectWise, Officekey etc. samt om du har erfarenhet av E4 Förbifart Stockholm 2012:0106 IT manual.
Har du även kunskap inom ingenjörs- och konstruktionsarbete med hjälp av CAD eller andra verktyg som Navisworks, Revit etc är detta ett plus.

Krav för denna tjänst:
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Utmärkta skrivfärdigheter
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad och driven med ett öga för detaljer som även trivs med att arbeta digitalt.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bita Kaplan via mejl: bita.kaplan@clwork.se eller telefon 0708 - 21 53 13. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se